back to top
mojatv

Unuk slavnog pevača progovorio O VEZI sa Radom Manojlović: “Uhvatili su nam poglede, to je bio ŠAMAR REALNOSTI”

On je sada u emisiji „Grand Magazin“ otkrio detalje odnosa sa Radom, ali je i ispričao kako su ga mediji povezali sa koleginicom.

Blic preporučuje

TRANSFER BLAMA Evo kako se obrukala Rada Manojlović

PROSTO NEVEROVATNO Rada Manojlović: Imam gole fotografije u telefonu

www.instagram.com

– Nije prvi put da su pisali tako o meni, prvo je bilo da sam unuk slavnog pevača, a onda afera sa Radom Manojlović. Ona je zaista moja dobra prijateljica, bili smo na snimanju emisije, uhvatili su kadar gde smo se pogledali i onda se pisalo. Kada sam se probudio ujutru sačekali su me naslovi „Unuk slavnog pevača u vezi sa Radom Manojlović“ – rekao je on i istakao da su ga ovakvi naslovi pogodili, ali priznaje da je od tada počeo drugačije da gleda na karijeru.

– Ne mogu da kažem da mi je bilo prijatno, to je bio za mene šamar realnosti, promenio sam pristup karijeri i muzici. Mislio sam da je lako, ali na kraju nije lako – zaključio je on.

Inače, Rada Manojlović je nedavno imala neprijatnu situaciju sa vlasnicima klubova u kojima je trebalo da nastupa, ali je iz zdravstvenih razloga morala da ih otkaže.

Ona je, naime, na društvenim mrežama napisala da je morala da otkaže nastupe iz zdravstvenih razloga, a vlasnici klubova su joj tražili da snimi video u kom se, u tom stanju, obraća fanovima i otkazuje isti.

VIDEO: Rada Manojlović objavila snimak bez šminke i filtera

Rada Manojlović objavila snimak bez šminke i filtera

- Advertisement -


Najnoviji članci