“UVEK SAM NA GROBLJU, GDE BIH DRUGO” Pevačica sahranila sina jedinca, ovako priča o bolnoj temi: “Pevam, a VRIŠTALA BIH”

Ona je odrasla nadelko od Kumanova, u selu Matejić, gde je živela sa bakom, a jednom prilikom ispričala je kako je imala teško detinjstvo.

beti

Foto: Biljana Vučković / RAS Srbija

Beti

Udala se veoma mlada, svog supruga Bobu, a kao majka se ostvarila kada je imala 20 godinai i rodila sina Branislava.

Bob je sa svojim bendom nastupao u inostranstvu, a Beti je živela u Beogradu i povremeno mu dolazila u posetu. Jednom prilikom mu se pridružila na nastupu u Zapadnoj Nemačkoj, a njegov bend je bio oduševljen Betinim glasom.

Međutim, sreći je došao kraj i njih dvoje su se razveli 1978 godine, a kao razlog razvoda pevačica je rekla da nisu uspeli da se izbore sa teretom slave.

beti đorđević

Foto: Ringier

Beti Đorđević

– Mene su prosto tražili, a on nije mogao da se izbori s tim. Nije to mogao da podnese i došlo je do kuršlusa. Tih poslednjih godina krenule su neke neprijatne situacije… Šteta je to. Petnaest godina braka i na kraju je moralo da se završi ovako kako se završilo – otkrila je Beti u intervjuu za Story.

- Advertisement -

Pre nekoliko godina Betin život promenio se, nakon što je njen jedinac preminuo u 47. godini od srčanog udara. Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, ćerku Kristinu i sina Vladana.

beti đorđević

Foto: Ringier

Beti Đorđević

– Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju… Samo ja znam kako mi je. Danas imaš dete, sutra ga nemaš. Nisam znala kuda ću i šta ću sa sobom da uradim. Nije mi lako da vam to objasnim… Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema… Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana – rekla je pevačica za Blic svojevremeno.

Nakon toga povremeno nastupala i trudila se da svojoj publici pokloni samo najlepše emocije, pevačica priznaje da od toga dana više ništa nije isto. Nakon toga prestala je da sluša muziku jer ju je ranije slušala sa sinom.

– Moj sin je bio veoma talentovan. Slušali smo muziku zajedno. Sad više ne slušam muziku, ne sluša mi se ništa. Pitaju me ovde da li imam kompjuter, pa otkud da mi je do kompjutera, jesu oni normalni? Pitaju onda pa kako vi funkcionišete. Kako fukncionišem? Ne funkcionišem! Ne slušam ništa. Ne mogu da slušam te stvari koje smo zajedno slušali moj sin i ja. Muzika je strašna po tom pitanju, može čovek na svakakve misli da dođe uz nju…

Njen život od tada je, kako je rekla u pomenutom intervjuu, vreme plakanja. Smogla je snage da nastavi sa radom i nastupi mesec dana nakon njegove smrti, te otpevala pesmu “Crying time”.

– Samo mesec dana posle njegove smrti, trebalo je da nastupim na Gardošu. Nastup je davno pre toga zakazan. Otišla sam u Zemun… Stala na binu. Aplauz, ovacije. U publici mnogo onih koji me se sećaju, znaju ko sam… Nisam izdržala… Mislila sam da ću ćutati o svom bolu zauvek. Rekla sam da taj nastup posvećujem sinu koji je umro. I otpevala “Crying Time”. To jer moj život od tada – vreme plakanja.

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci