back to top
mojatv

(VIDEO) “RASTA JE ZA NJEGA AVION” Ana Nikolić ozvaničila vezu sa Nemanjom, pa “potkačila” bivšeg i NAVUKLA GNEV

Ana je, naime, na svom Instagramu objavila zajednički snimak sa izvesnim Nemanjom, a u komentarima su se nizala srca i česitke.

Blic preporučuje

(FOTO) ANA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA Objavila zajedničku fotografiju, fanovi oduševljeni

(VIDEO) U BRUSHALTERU, GAĆICAMA I ISCEPANIM NAJLON ČARAPAMA Ana Nikolić se snimala polugola u kabini butika, uvijala, pa sve objavila

SKANDAL! ANA NIKOLIĆ I RALE SE POTUKLI ISPRED STUDIJA Pevačica preti i dečku kompozitoru i koleginici: “OŠIŠAĆE TE NAVIJAČI”

Ana Nikolić pokazala dečka

Između ostalog, pevačica je objavila video uz njemu pesmu “Labilna”, čiji stihovi glase.

– Mala se zaljubila i to baš jako – glase između ostalog stihovi Anine pesme, dok je ona uz video slala poljupce sa novim momkom. Ispod videa nizali su se komentari kako je Rasta za ovog gospodina avion, ali bilo je i onih koji im pružiki Nikolićevoj podršku.

www.instagram.com

Inače, Ana se sve vreme snimala bez grudnjaka u spavaćici.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu iznad.

- Advertisement -

Podsećanja radi, Ana Nikolić iz braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom ima ćerku Taru, a nedavno je priznala da bi volela da se ponovo zaljubi.

www.instagram.com

– Ja bih da se zaljubim, vreme je stvarno je vreme, stvarno je dosta. Malo bih da se vežem, priželjkujem to nešto u sledećoj godini – otkrila je Ana za “Premijeru, vikend specijal”, pa je progovorila o ćerki i njenom odrastanju.

– Ona je sada u predškolskom i tamo je glavna, i to joj je super. Snalazi se, i ima nekih dečaka koji gledaju samo u nju – rekla je pevačica.

www.instagram.com

Ana je potom progovorila o odnosu nje i bivšeg muža Stefana Đurića Raste.

– Odnos nas dvoje je takav kakav je. Mi imamo dete, ja nemam oca i meni je to bilo teško. Ja sam pustila da Tara i on imaju svoj odnos, imamo i on i ja naš odnos, ali to je nešto drugo. Oni su bitni. Tata je išao na prvi roditeljski, iz vladanja kec. Ja sam pitala da li je pitao zašto ima keca iz vladanja? – istakla je Ana za isti medij.


Najnoviji članci