back to top
mojatv

(VIDEO) “SA VESNOM ĐOGANI SAM SE SRELA, PREMA NJOJ VIŠE NEMAM EMOCIJA” Anabela Atijas otvorila dušu, a evo šta kaže o Luninim ćerkama: “Unuke su mi nova dimenzija”

– Mnogo mi prija kad mi kažu da sam najzgodnija baka. Sad sam dupla baka! Luna je super-mama, ona je heroj u mojim očima. Deca se vole najviše na svetu, ali su unuci neka nova dimenzija! – rekla je Anabela Atijas pred našim kamerama, pa se dotakla Vesne Đogani i posla.

Anabela Atijas o Vesni Đogani i unukama

Pročitajte još

“NE ŽELIM DA SE UVLAČIM U TE PRIČE” Anabela se oglasila nakon što je Adam Đogani otkrio da je PREKINUO SVAKI KONTAKT sa njom – evo šta je poručila

(FOTO) NAJZGODNIJE BAKE NA ESTRADI Zbog njihovih fotki u kupaćem gore mreže: Ona je je dobila unuče u 33. godini

vesna, đole đogani

Foto: Pink / screenshot

Vesna, Đole Đogani

– Radim punom parom! Stižem sve, Bogu hvala, samo dobra organizacija. U emisiji sam skoro gostovala sa Vesnom Đogani, znala sam da će biti i ona gost, nemam emocija ka toj strani. Ja nemam problema ni sa kim. Dešavalo se pre da budem sa nekim u emisiji i da mi ne bude prijatno, ali sam naučila da kažem sebi: “Šta taj neko tebi znači?”. Neko mora da bude i loš, a neko je dobar, je l’ tako? – istakla je Anabela, pa otkrila da li bi volela da unuke krenu njenim stopama.

anabela atijas

Foto: Snežana Krstić / Ringier

- Advertisement -

Anabela Atijas

– Pa, ne bi me ništa iznenadilo! Ne mogu da kažem da sam nešto luda za tim, nisam, ovo nije lak posao. Bodeš oči raznoraznim ljudima – istakla je pevačica, a više detalja pronaći ćete u videu na početku teksta.

Najnoviji članci