back to top
mojatv

(VIDEO) “TEŠKO SAM PODNELA RAZVOD” Goca Tržan gošća emisije “Balkanskom ulicom”, nedelja 16.30 h

Goca Tržan je već dugi niz godina na javnoj sceni i uvek iskreno i otvoreno priča o svemu, bilo da su u pitanju šaljive ili ozbiljne teme, bilo da je u pitanju razvod ili odnos sa sadašnjim suprugom ili čak priča o ćerki. Tako je i ovog puta, Goca Tržan iskreno u emisiji “Balkanskom ulicom” govori o svom životu, stvarima koje su je menjale, odakle je potekla i gde je šta naučila.

“Promenio me je RAT” – Detalji iz života Goce Tržan koje niste znali | BALKANSKOM ULICOM

– Mamina baka Rosa je bila seoska isceliteljka – otkrila je Goca u pomenutoj emisiji na Blic televiziji te ispričala detalje iz detinjstva, kao i to u kojim trenucima i danas pomisli na baku.

Postoje segmenti u životu svakoga od nas koji nas promene, a Goca Tržan kaže:

– Promenio me rat koji je počeo u Jugoslaviji zato što je moj otac Slovenac, rođen je u Sloveniji, bio je vojno llice.

Goca je u emisiji pokazala i fotografije iz detinjstva, kao i jednu sa bratom kog kaže da voli najviše na svetu, a koji se ne eksponira medijski.

U emisiji je naravno pevala, kako svoje hitove uz koje su se mnogi zaljubljivali i odljubljivali, ali i neke pesme koje će vas iznenaditi.

Prisetila se i devedesetih kada u zemlji nije bila baš sjajna situacija, a onda i grupe “Tap 011”.

– Ja idem jugićem, Đole vozi golfa keca i idemo tako na tezgu – prisetila se Goca i dodala:

– Ja nikada neću zaboraviti spavanje u hotelu u Prištini gde nije bilo prozora, nije bilo ve-ce šolje nego rupa na podu.

Ipak, iako je dosta toga u životu Goce Tržan bilo ili barem deluje da je bilo lako, postoje i oni teški trenuci kroz koje je prošla, a jedan od njih je kako kaže, razvod.

- Advertisement -

– Teško sam podnela razvod, ne zato što mi je nedostajao čovek nego zato što sam morala da naučim sebi da oprostim toliku grešku, da toliko neke stvari nisam videla – kaže Goca.

O čemu je sve još Goca iskreno govorila gledajte u emisiji “Balkanskom ulicom” u nedelju u 16.30 sati samo na Blic televiziji.

Blic televiziju od sada ćete moći da gledate na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17. Brojne emisije, serije i filmovi uz koje ste navikli da započnete, ali i završite dan sada će se emitovati na novom broju.

gde gledati blic tv srbija

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati BLIC TV SRBIJA

Najnoviji članci