back to top
mojatv

VRAĆA SE BABA GUBA U VELIKOM STILU: Veliko finale serije “Kalkanski krugovi”, a evo ko su novi likovi i šta nas čeka ovog vikenda

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije “Kalkanski krugovi”, već oprobana ekipa sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem na čelu donela je pred publiku finalnih 10 epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Prve epizode prikazane su prošlog vikenda, a nastavak publiku čeka i ove subote i nedelje od 21 sat na Superstar kanalu. Priča “Kalkanskih krugova” se na najbolji mogući način zaokružuje uz mnogo napetih preokreta, kaže jedan od reditelja Milan Karadžić.

– U trećoj sezoni najvažnija stvar je zapravo ko će postati Baba Guba i koga će Zabran izabrati, što pokazuje da nju ne biraju ni ljudi ni selo, već priroda. Ova sezona donosi veliki rasplet priča, likova i zapleta koji su započeti u prvoj sezoni, a nisu doživeli svoj epilog zbog većeg fokusa u drugom delu na nove likove s njihovim pričama i misterijama oko “bunara”. U trećoj su glavni likovi vezani za Zabran i Baba Gubu, čime postaju apsolutni nosioci radnje s vrlo dramatičnim pričama, čineći seriju izuzetno uzbudljivom. Njihovi sukobi i razrešenja biće u prvom planu, dok će se u ovoj sezoni veći naglasak staviti na porodične i ljubavne odnose, pružajući dramsku i emotivnu snagu ovoj završnici – objašnjava Karadžić.

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević, ali stižu i novi junaci.

– Likovi Nine, koju igra Ana Franić, i čamdžije, kog tumači Dubravko Jovanović, novi su i birali smo ih jer su glumci čiji rad dobro poznajemo. Oni su bili prava podela za te likove – dodaje Karadžić.

Produkcijska kuća “Fajerflaj” i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, koji kao reditelj potpisuje i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

NAJAVA TREĆE EPIZODE

Profesora Petrovića (Nebojša Dugalić) muče bolna sećanja koja mu se vraćaju kao košmari te se obraća Dejanu (Vojin Ćetković) za pomoć, ali pomoć ima cenu. Pogibija zamenice precednika opštine je još uvek pod velom tajne.

Milun (Dejan Cicmilović) šef policije u Dolu uprkos opstrukcijama nastavlja da se bavi misterioznom pogibijom Nedeljkovićke. Stefan (Filip Hajduković), iako se tajno viđa sa Milankom (Nina Nešković), ne želi da prizna njihovo dete, Gavrila. Ranko (Filip Stankovski) Mioni (Ivana Zečević) i dalje na sve načine pokazuje simpatije dok ona Stefanu (Filip Hajduković) pokušava da ukaže na opasnost posla koji je započeo u Institutu za geološka ispitivanja.

NAJAVA ČETVRTE EPIZODE

Olupina Nedeljkovićkinog vozila je izvučena a sa njom i inkriminišuća dokumenta. Na njenom sprovodu Milun, šef policije (Dejan Cicmilović) u Dolu traži od Svetlane (Nina Janković), Dragana (Igor Đorđević) i Dejana (Vojin Ćetković) detalje kako bi rasvetlio slučaj.

- Advertisement -

Dejan (Vojin Ćetković) je Veri (Nataša Ninković) ponudio veći novac za njen deo zemljišta u zabranu. Maksa (Marko Gvero) je prvi put video unuka Gavrila nakon razgovora sa Borom (Mima Karadžić).

Kurir

Najnoviji članci