back to top
mojatv

VUČEVIĆ ODGOVORIO HRVATSKOM MINISTRU: Slobodu ćemo uvek ljubomorno čuvati – Ne očekujem da Radman to razume, ne dozvoljava mu politički DNK

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je na izjavu ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana koji je optužio Srbiju da sedi na dve stolice i kazao da Srbija mora da odluči na čijoj će stolici sedeti.

вучевић одговорио хрватском министру: слободу ћемо увек љубоморно чувати - не очекујем да радман то разуме, не дозвољава му политички днк

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

– Voditi suverenu politiku nije lako. Za državu koja poseduje, za svetske prilike, malu teritoriju i neveliki broj stanovnika, taj zadatak je još teži. Ali na duge staze, ta politika je jedina ispravna, jedina u skladu sa srpskom tradicijom i hrabrošću koja je od vajkada bila naša odlika. 

– Naravno da ćemo i dalje nastaviti da sami branimo našu nezavisnost. Jasno je da od suverenosti nikada nećemo odustati. Svakako da ćemo sopstvenu slobodu uvek ljubomorno čuvati. I da, ni najmanje ne očekujem da Gordan Grlić-Radman išta od ovoga, ikada razume. Ne dozvoljava mu politički DNK – naveo je Vučević. 

BONUS VIDEO:

ĐILAS I EKIPA SA NjOM RUŠE SRBIJU: Presrećna Viola fon Kramon čestitala Kosovu “dan nezavisnosti”

Najnoviji članci