back to top
mojatv

“VUKE MAKRO, VIDI GA”! BRAĆA PANIĆ SNIMAJU UHAPŠENOG DRUGA I GOVORE MU DA JE MAKRO: Bahati snimci, vređali i ŽANDARMERIJU! VIDEO

Za braćom Urošem i Milošem Panićem raspisana je potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, a hapšenje su, kako saznajemo, izbegli samo par sati pre policijske akcije. Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prijatelj Vuk Stanković, a na jednom od snimaka sa društvenih mreža čuje se i kako ga braća nazivaju “makroom”.

Naime, Stanković je, kako se sumnja, vodio stranicu na “Instagramu” gde je reklamirao salone za masažu, a sumnja se da je upravo to bilo paravan za nelegalan posao, prostituciju.

– On je na jednom sajtu eksplicitnog sadržaja objavljivao oglase za posao maserki i nudio da devojke mogu da zarade i do 100 evra dnevno – podseća izvor Kurira.

Kako su odbegla braća veoma aktivna na društvenim mrežama, na jednom od snimaka vidi se Stanković u skupocenom automobilo dok mu jedan od Panića dobacuje.

– To Vuke, nova mašina, a? Kakva felna Vuke… Vuke makro, vidi ga – izgovara jedan od braće.

@urospanic___ #fyp ♬ original sound – Urospanic98

Ovakvi snimci nisu retki na njihovim profilima, pa se mogu naći i oni na kojima provociraju pripadnike žandarmerije koji su im preprečili pit i izašli iz svog džipa koji je bio pod rotacijama.

– Ouu ubiće nas ovi od batina, al’ su opasni momci – izgovara jedan od braće dok govori da prvo mora da snimi stori.

@urospanic___ ♬ original sound – Urospanic98

Na fotografijama na mrežama, da podsetimo, Uroš je uglavnom u društvu svoje supruge, a slike su sa poznatih splavova i klubova gde su oboje u društvu njegovih prijatelja od kojih je sa nekima i sarađivao.

Na sličan način eksponira se i Miloš Panić koji na svom profilu objavljuje uglavnom snimke bahate vožnje, pored skupocenih automobila i sa luksuznih putovanja.

- Advertisement -

Za braćom Panić u toku je policijska potraga, a kako je i saopšteno sumnja se da su njih dvojica napustila zemlju.

Bonus video:

00:49
Braća Panić u noćnom provodu

Kurir

Najnoviji članci