back to top
mojatv

ZAŠTO ČIKO? POTRESNA OBJAVA BAKE UBIJENE DANKE: Šta su vam bile krive te ručice male, pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale?

TATJANA Ilić, baka ubijene Danke, oglasila se na društvenim mrežama potresnom porukom.

ЗАШТО ЧИКО? ПОТРЕСНА ОБЈАВА БАКЕ УБИЈЕНЕ ДАНКЕ: Шта су вам биле криве те ручице мале, па сте попут звери бездушно их затрпале?

Foto: Instagram

– Zašto čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cela tužna, skupu cenu platila sam, a ni krivi na dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Šta su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale – piše u potresnoj objavi koju prati crno bela fotografija male Danke, iste one fotografije koja se našla na žutoj Interpol poternici.

Ispod ove pretužne objave samo su se nizali komentari porodice, prijatelja i poznanika koji nisu mogli da zadrže emocije.

– Najiskrenije saučešće porodici. Tanja, ovo je nečuveno i neoprostivo. Tuga je velika kao nebo i nadam se da će našeg malog anđela sačuvati barem bogovi na nebu i pružiti joj bezbrižnost i mir koji su joj montrumi oduzeli prokleti da su. Nema reči utehe, cela Srbija plače, držite se hrabro trebate i ostalim unučićima. Saosećam se sa vama. Šta drugo mogu da kažem… – piše u pojedinim komentarima:

– Dušo moja najmilija, anđeo maleni, nevini i nedužni počivaj u carstvu nebeskom. Ljubim joj dušu milu i neiskvarenu anđele mali. Iskreno saučešće porodici koja proživljava najteže dane. Srce vam je slomljeno na komade. I dalje mislim da je ona tu negde, ne mogu da prihvatim takav monstruozan postupak prema nedužnom malom biću.

ZAŠTO ČIKO? POTRESNA OBJAVA BAKE UBIJENE DANKE: Šta su vam bile krive te ručice male, pa ste poput zveri bezdušno ih zatrpale?
Foto: Фото Новости

POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) radnici borskog Vodovoda, osmunjičeni su da su danku Ilić (2) tog kobnog 26. marta udarili “fijat pandom” a potom je stavili u kola, zadavili kada se probudila i bacili na obližnju deponiju, Međutim, nakon detaljne pretrage terena utvrđeno je da telo male devojčice nije tu, a po sopstvenom priznanju jednog od osumnjičenih telo je premestio 28. marta na drugu lokaciju.

- Advertisement -

Inače, potraga za telom i dalje traje, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su Janković i Dragijević imali saučesnike koji su im po mogli da premeste telo. Tačnije, otac i brat Dejana Dragijevića uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli Dejanu da premesti telo male devojčice koju je prethodno udavio.

BONUS VIDEO – OKONČANA PRETRAGA KUĆE OSUMNjIČENOG U ZLOTU: Bager nakon rada napustio objekat

Najnoviji članci