back to top
mojatv

“ZBOG OVOG SAM ODLUČIO DA SE RAZVEDEM OD DAJANE” Žika Jakšić uživa u ljubavi sa bivšom ženom fudbalera, a lepu plavušu je ostavio: “TAKO JE BILO NAJBOLJE”

Dajana Paunović je od Žike Jakšića mlađa 24 godine, pa su mnogi mislili da ona ostavila njega.

Blic preporučuje

SVE ZVANICE MORALE SU DA DONESU KOVERTE Žika Jakšić naredio gostima da umesto poklona daju NOVAC, a ovo je razlog

“ZALJUBLJEN SAM, ALI NEĆU DA SE ŽENIM” Žika Jakšić progovorio o novoj devojci, ali spomenuo i bivše žene

žika jakšić i dajana paunović

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Žika Jakšić i Dajana Paunović

Međutim, muzičar i producent je istinu otkrio tek šest godina kasnije. On je posle svih iskustava priznao da nema nameru da staje pred oltar.

– Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih. Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način – rekao je Žika i istakao da je tako bilo najbolje za sve.

žika jakšić i dajana paunović

Foto: Zoran Ilić / Ringier

- Advertisement -

Žika Jakšić i Dajana Paunović

– U razvodima ne treba tražiti krivca, već prihvatiti da postoje ljudi koji ili jesu ili nisu jedno za drugo. Sinove sam uvek redovno viđao, jer su obe moje bivše žene razumne i kvalitetne osobe. Decu smo uvek stavljali na pijedestal i sve je moralo da bude u njihovom interesu. Moji sinovi Dušan i Andrija se obožavaju i imaju fenomenalan bratski odnos – pričao je za Hit Informer.

Podsetimo, Žika uživa u ljubavi sa Tijanom Mijailović, iz Kraljeva je i bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde sa kojim ima sina.

Najnoviji članci