back to top
mojatv

ŽENU PREVARIO 80 PUTA, A OPTUŽBE ZA SILOVANJE SU GA UNIŠTILE: Čuveni zavodnik koji je lomio srca sada promenio imidž (FOTO)

Latino zavodnik kubanskog porekla Vilijam Levi (43) godinama je poznat kao jedan od najseksepilnijih muškaraca na svetu. Iako je u petoj deceniji, mami uzdahe lepšeg pola gde god da se pojavi. Mnogi fanovi često komentarišu da ne stari, a sada je odlučio da promeni imidž.

Levi je naime odlučio da pusti sedu bradu, a pratioci na društvenim mrežama odmah su ga zasuli komplimentima.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

“Kakav lep muškarac”, “Najzgodniji muškarac na svetu”, “Čovek mojih snova”, “Tvoja brada izgleda sjajno”, samo su neki od komentara ispod objave.

Pored brojnih uloga u meksičkim sapunicama, Vilijam je mnogima poznat i po burnom ljubavnom životu. Poznato je da je varao svoju suprugu Elizabet Gutijerez sa brojnim koleginicama. Jedna od njih je Ksimena Navarete, sa kojom je igrao u telenoveli “Oluja”, o kojoj je i sama govorila, a njihove zajedničke fotografije osvanule su na naslovnim stranicama medija.

On se zakleo glumici Žaklin Brakamontes da će zbog nje ostaviti suprugu, a ona je javno priznala da je do raskida došlo kada je saznala da on i njegova supruga čekaju drugo dete. Levi je negirao optužbe, ali mu je malo ko verovao.

Osim toga, maloletnica ga je optužila da ju je namamio u hotelsku sobu i primorao na intimni odnos. Optužba je kasnije odbačena. Međutim, Vilijam nikada nije poricao da je spavao sa devojkom o kojoj je reč, ali je tvrdio da ga je lagala o svojim godinama. Brojni skandali i optužbe doveli su do toga da mu sve više ljudi iz filmskog sveta okreće leđa i da niko ne želi negativan publicitet koji sada ide uz njegovo ime.

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

Iako su na društvenim mrežama u januaru 2022. objavili da se razvode nakon devet godina braka, Vilijam i Elizabet su dali ljubavi drugu šansu krajem iste godine.

- Advertisement -

View this post on Instagram

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da prekinemo vezu, ali ćemo nastaviti da budemo divna porodica kakva jesmo i najbolji roditelji našoj deci“, rekao je tada slavni par. Mnogi su odmah podržali Elizabet, koja je Leviju oprostila sva njegova neverstva.

(Kurir.rs/ Wanted/ L. S)

Bonus video:

00:11
Luna Đogani pokazala novi imidž

Kurir

Najnoviji članci