back to top
mojatv

“ZGRABIO ME ZA GLAVU I DRMAO, A ONDA MI JE REKAO…” Anđelina optužila Breda ZA NASILJE, kaže da ima i DOKAZE, ŠOK TVRDNJE

Bitka bivšeg najpoznatijeg para Holivuda, Anđeline Džoli i Breda Pita, i dalje traje pred sudom. Detalji odnosa slavnih oskarovaca ne prestaju da zapanjuju javnost, a sada je Anđelina optužila Breda za fizičko zlostavljanje tokom braka.

Par je bio u vezi od 2006. godine i zajedno odgajao šestoro dece, troje biološke i troje usvojene. Sve se završilo nakon incidenta u privatnom avionu 2016, kada Anđelina tvrdi da je Bred fizički nasrnuo na sina Medoksa, ali i na nju.

Tim advokata glumice podneo je papire sudu u kojima ona tvrdi da je Pit i ranije bio nasilan prema njoj, ali da je tada prvi put svoj bes iskalio na deci.

Bred Pit je, tvrdi Anđelina, u avionu ispolivao i nju i decu vinom i pivom, fizički nasrnuo na najstarijeg sina Medoksa, a potom i na nju. Anđelina kaže da ga je držala s leđa kada se namerno bacio unazad tako da su pali na red sedišta iza sebe.

“Pitova istorija fizičkog nasilja započela je davno pre incidenta u avionu, ali se tada prvi put usmerio na decu. Postoji istorija zlostavljanja, kontrole i prikrivanja incidenata, a Džolijeva poseduje dokaze u vidu svedočenja, mejlova i fotografija koji će potkrepiti kako je pokušavao da prikrije svoje ponašanje”, navode njeni advokati.

U dokumentima Anđelina dalje navodi da su poslednje reči koje je čula od svog tadašnjeg supruga bile “je*i se, je*ite se svi vi”.

“Nazvao ju je kučkom i zgrabio je za glavu i ramena, potom je drmao”, piše u dokumentima.

Pit poriče da je fizički nasrnuo na decu ili Anđelinu, i nikada nije zvanično bio optužen za nasilje prema njima. Par je i dalje u jeku sudske bitke oko francuske vinarije koju su glumci zajednički kupili, kao i starateljstva nad decom koja su još uvek maloletna.

Par ima usvojenu decu Medoksa (22), Paksa (20), Zaharu (19), kao i biološku kćerku Šajlo (17) i blizance Vivijen i Noksa (15).

(Kurir.rs/ Mondo/ L. S)

Bonus video:

- Advertisement -

02:17
NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi

Kurir

Najnoviji članci