back to top
mojatv

“ŽIVELA SAM U ŠUPI, BEZ STRUJE” Goca Božinovska danas uživa u svili i kadifi, a odrasla je u BEDI: Potresni detalji iz života folkerke o kojima je ćutala

Ipak, Goca danas može da se pohvali da živi na visokoj nozi.

www.instagram.com

– Moja životna priča, od detinjstva pa do dana današnjeg uvek je bila neka muka. Ništa mi nije išlo tako glatko. Rodila sam se u vozu i dolazak na svet sam dočekala na podu. Odrastala sam u siromašnoj porodici. Živeli smo u šupi jer nam je zemljotres porušio kuću. Rasli smo u jednoj sobici bez struje. Bila sam niska, sitna i neuhranjena. Zvali su me ‘mali vrapčić‘. Oduvek sam maštala da ću jednog dana imati mnogo i da ću nešto da stvorim, ali nisam znala kako i odakle. Znala sam da ću u životu pevati, ali nisam znala koliko pevanjem može da se daleko dogura. Jako se teško živelo. Majka mi je bila domaćica i radila je u nadnici, a otac na železnici. Sestra i ja, još kao male, pomagale smo majci u nadničarskim poslovima. Bogati seljaci su nas plaćali kao da smo odrasle. Tako da sam od detinjstva zarađivala. Posle rada operem ruke, ručam i idem u školu. Bila sam dobro dete i dobar đak”, ispričala je pevačica za jednu televiziju.

www.instagram.com

Inače, Goca Božinovska važi za pevačicu koja ima uspešnu karijeru i hitove. Iz dva braka ona ima troje dece, ćerke Jelenu i Zoranu, kao i sina Mirka Šijana, koji joj je podario unuke: Zorana i Vukana.

(Heppy)


Najnoviji članci