back to top
mojatv

“ZVALA SAM POPA ZBOG ANELINE MAJKE” Stanija prestravljena nakon što je videla Jasminu u Rumi: “OKADIO JE ZGRADU”, spomenula krivičnu prijavu (VIDEO)

Stanija je bila u šoku kad je videla fotografiju Aneline majke Jasmine ispred doma Dobrojevićeve u Rumi, a sad je za “Blic” otkrila više detalja.

Stanija Dobrojević o Aneli Ahmić i njenoj porodici

– Htela ne htela moram da pratim šta se dešava u rijalitiju. Nisam htela ni da odem da delim paketiće, ali sam došla, ipak me je ta kuća stvorila, ja sam deset godina živela u rijalitiju, bila po emisijama, biću ovde i posle čitave ove afere. Išla sam to da ispoštujem. Onda su se desile te neke situacije da mi neko dolazi tu oko zgrade u Rumi… – započela je priču Stanija.

stanija

Foto: Milan Ilić / Ringier

Stanija

– Bolesnica od Aneline majke mi je išla na prag. Sestra Sita je opsednuta mnome, ne prestaje da priča o meni! I majka i sestra su bolesne. Strašno! Jezivo mi je bilo da neko dolazi ispred zgrade, njihovi postupci mi govore da su neuračunljive i psihički obolele. Koje drugo obrazloženje bi bilo? To su baš ozbiljne stvari – dodala nam je Stanija.

stanija, sita, aneli

Foto: Snežana Krstić, Instagram / Ringier

Stanija, Sita, Aneli

Pročitajte još

- Advertisement -

(VIDEO) STANIJA I ASMIN PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI Dovezao je na snimanje emisije – prešla mu je preko svega: “SREĆNA SAM!”

“STANIJA, ZLA BABO” Sestra Aneli Ahmić oplela po starleti: “KRADEŠ DEČJI NOVAC, sramota za ceo ženski rod”

– Kad sam videla da je Anelina mama ispred moje kuće… Svi su mi pisali: “Krivična, krivična, na šta ovo liči”, saznala sam i neke druge stvari, zbog kojih sam još više flipnula! Neću ih reći sad. Šta će ona tu oko mog doma? Bože sačuvaj! Uplašila sam se za svoju bezbednost, na šta to liči? To može da ide krivična prijava odmah. Videću da li ću je tužiti. Zvala sam popa da okadi čitavu zgradu i komšije – rekla je Dobrojevićeva u svom stilu za “Blic”.

Više detalja pronaći ćete u videu na početku teksta.

Naš paparaco je, sa druge strane, uhvatio Staniju Dobrojević sa Asminom Durdžićem, a sporne fotografije i snimke pogledajte u odvojenom tekstu: Paparaco: Stanija Dobrojević nahvatana sa Asminom Durdžićem! (Foto+Video)

stanija

Foto: Milan Ilić / Ringier

Stanija

Najnoviji članci