back to top
mojatv

2 PIŠTOLJA, 120 METAKA, 1.000 EVRA: Španska policija uhapsila državljanina Srbije nadomak Barselone SVAŠTA MU NAŠLI U AUTU (FOTO)

Specijalna policija Badalone uhapsila je u petak državljana Srbije, kod koga su pronađena dva pištolja i 120 metaka. Takođe, prilikom pretresa oduzeta su mu i tri mobilna telefona i 1.000 evra u kešu.

Hapšenje se dogodilo u naselju La Mora prekjuče oko 21 sat.

Policija je na kontrolnom punktu nadomak Barselone zaustavila vozilo španskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Srbije, a koji je odmah uhapšen.

Quiero felicitar a los agentes del GEIP, la nueva unidad de la Guardia Urbana de #Badalona, que anoche, en un control en el barrio de la Mora, detuvieron a un hombre procedente de un país del Este de Europa con dos pistolas en el coche, más de 120 cartuchos de balas, tres… pic.twitter.com/NLlvd24q2o
— Xavier García Albiol (@Albiol_XG) February 24, 2024

Gradonačelnik Badalone, Ksavije Garsija Albiol, čestitao je policiji na ovom hapšenju i naznačio da je “ovo put kojim će Badalona nastaviti da se bori protiv kriminala kako bi postala bezbedniji grad u kome će stanovnici imati mir”.

Kurir.rs/lavanguardia

Preneo: R.J.

Bonus video:

00:30
UHAPŠEN SA METKOM U CEVI: Pogledajte kako UKP hapsi pucača (29) iz Obrenovca

Kurir

- Advertisement -


Najnoviji članci