back to top
mojatv

BRATA UDARIO SEKIROM U POTILJAK, PA POČEO DA PLAČE Ninoslava ubio pred ženama, decom i babom! DONELI BADNJAK I POSVAĐALI SE (FOTO)

U selu Držanovac kod Žitorađe Ninoslav Džefarević (21) ubio je sekirom svog rođenog brata Stefana (27) nakon svađe. Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu, pošto su se obojica vratili iz sela sa badnjacima.

Kako smo saznali, nakon što je izvršio zločin Ninoslav je seo kraj ubijenog brata i plakao. U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće. Prethodno je Ninoslav nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

– Nisam mogla da ih sprečim, Ninoslav je prvo izvukao nož na Stefanovog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Stefana. On je uspeo da mu uzme nož, a Ninoslav je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu – kaže kroz suze žena ubijenog.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

– Prvo je Ninoslav počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Stefan, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Ninoslav krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo – kaže očajna žena.

Sve se dogodilo vrlo brzo, nakon koškanja između braće niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

– Udario ga je sekirom u potiljak i Stefan je samo pao, a on je onda počeo da plače – dodaje supruga stradalog.

I u okruženju kažu da je Ninoslav bio svađalica i prgav čovek.

Kažu da je i prema njoj bio nasilan. Za razliku od njega, stradali Stefan je bio vredan i domaćin. Kako kažu, za tri godine je uspeo da napravi novu kuću za njega i porodicu u dvorištu u kojem su svi živeli u staroj kući. Nedavno se uselio u novu kuću.

– Obojicu sam ih očuvala. Ne znam šta da kažem. Bilo je strašno. Šta ćemo sada – kuka baka Slavica koja živi sa njima.

Nakon što je policija izašla na lice mesta, Ninoslav je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati nakon koje će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

- Advertisement -

Bonus video:

00:42
DVOSTRUKO UBISTVO SEKIROM U ZMAJEVU: Tela brata i sestre nađena u kući, u lokvi krvi

Kurir

Najnoviji članci