back to top
mojatv

“D**E BOMBA, A U STRUKU TANKA” Jovana Jeremić opet vozi rolere po Beogradu i šokira: Iz premalog topa GRUDI KIPE, a uske helanke samo što NE PUKNU na njoj

Naime, danas je temperatura u Beogradu bila iznad proseka za ovo doba godine, a Jovana je iskoristila pravi prolećni dan da provoza rolere, ali u toliko provokativnom izdanju da nema dalje.

Blic preporučuje

(FOTO) SVE U ZLATU I ZNAKU LAVA Jovana Jeremić pokazala poklon od dečka bogataša, nije štedeo, a reči ljubavi odzvanjaju: “Voleću te koliko traje moj život”

(VIDEO) JOVANA JEREMIĆ OTKRILA KAKAV POKLON ŽELI ZA DAN ZALJUBLJENIH Roleks, stan i automobil su prošlost: “Dragan me svaki dan obraduje sa nečim”

www.instagram.com

Jovana je na sebi imala minijaturni top, a ispod njega brusthalter, iz kojeg su grudi bukvalno kipele, a veliku pažnju privukao je i golišav stomak, dok se dole utegla u helanke, koje su pucale na njoj i isticale njene obline.

jovana jeremić

Foto: jeremicjovana / Instagram

Jovana Jeremić

jovana jeremić

Foto: jeremicjovana / Instagram

- Advertisement -

Jovana Jeremić

Voditeljka je svojim stajlingom privukla veliku pažnju javnosti, te nema ko se nije okrenuo za njom na ulici.

jovana jeremić

Foto: jeremicjovana / Instagram

Jovana Jeremić

jovana jeremić

Foto: jeremicjovana / Instagram

Jovana Jeremić

“Du** bomba, a u struku tanka” – napisala je Jovana u opisu videa koji je objavila.

Podsetimo, voditeljka jutarnjeg programa na Pinku, Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čiji identitet je neko vreme krila od javnosti.

Osim toga Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

jovana jeremić i dragan stanković

Foto: A. Dojkić / Ringier

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

– Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde – rekla je Jovana u emisiji “Premijera vikend – specijal”.

Video: Jovana Jeremić sija u novogodišnjoj noći: “Otplatila sam kredit za stan”

Jovana Jeremić sija u novogodišnjoj noći: “Otplatila sam kredit za stan”


Najnoviji članci