back to top
mojatv

DETALJI HORORA KOD ZRENJANINA: Izbo nožem najboljeg prijatelja zbog supruge, pa ga ostavio da umre ispred Doma zdravlja

SELO Perlez, tipično banatsko, karakteristično po tome da svaka porodica osim pravog prezimena, nosi i takozvano špicname, po kome ih svi poznaju, u šoku je nakon tragičnog obračuna u subotu uveče u porodičnoj kući četrdesetosmogodišnjeg M. S. u Ulici Svetozara Markovića broj 9.

детаљи хорора код зрењанина: избо ножем најбољег пријатеља због супруге, па га оставио да умре испред дома здравља

Foto: Shutterstock/Ilustracija

On je prema nezvaničnim pričama, koje kruže selom, sa više uboda nožem, teško povredio šest godina starijeg B. G., kojeg je nakon ranjavanja automobilom odvezao do Doma zdravlja u obližnjem Titelu i navodno ga ostavio ispred, a ovaj je zbog krvarenja iz arterije na nozi, u vozilu Hitne pomoći, preminuo na putu ka novosadskom Kliničkom centru. 

Policija u Zrenjaninu, potvrdila je da je M.S. (48) iz Perleza uhapšen, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne povrede, sa smrtnim ishodom.

– Svašta se priča, navodno je razlog sukoba, inače dva uzorna i vredna poljoprivrednika, koji su svakodnevno bili zajedno, problem oko supruge napadača – stidljivo kaže komšija iz Ulice Svetozara Markovića, uz napomenu da je samo tako čuo, da je navodno ubica pronašao neke poruke u telefonu svoje supruge, sa kojom ima petoro dece, a da su među sms porukama bile i one koje joj je slala žrtva.

– Stanujem dve kuće dalje, čuo sam ciku i vrisku, verujte nisam smeo da izađem na ulicu, to je bilo u subotu između decet i deset uveče, kasnije je bilo puno policijskih kola – priča stariji meštanin Perleza, vidno uzbuđen.

– Mnogi ratovi u svetu vodili su se upravo zbog žena – uz kiseo osmeh dobacuje Perležanin starosedelac, uz napomenu da je supruga ubice zgodna i veoma vredna žena, sa je uz brigu oko petoro dece i unukama, deci od najstarije ćerke koja ima 26 godina i živi u blizini, brinula i o farmi sa 70 muznih krava.

– Ne znam stvarno, užasno je, pa oni su bili drugari, sarađivali oko poljoprivrede, obojca su ozbiljni domaćini, šta im je to trebalo – kaže sredovečni muškarac u lokalnom bircu u centru sela, ističući da je čuo da je navodno ubica pozvao žrtvu kod njega u kuću, a onda ga nožem više puta ubo, između ostalog i u arteriju na nozi.

Najnoviji članci