back to top
mojatv

“DŽAMBA PRETIO DA ĆE MI BACITI MOLOTOVLJEV KOTEL U BUTIK” Lerov drug otkriva: Morao sam da sarađujem sa njegovim GLAVNIM RIVALOM!

Popularni film “Nedelja” vratio je popularnost, ali i znatiželju o životu i sudbini ljudi koji su okruživali legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Maltene ne postoji osoba kojoj lik Džambe nije bio upečatljiv, ali i njegova nesvakidašnja hrabrost, nemarnost i brzopletost.

U žiži dešavanja nalazio se novinar, scenarista, reditelj, rođeni Dorćolac i prijatelj Džeja i Džambe, Dragan Jakovljević.

On je gostovao u emisiji “Crna hronika” kod voditeljke i autorke Jelene Pejović na Kurir televiziji, a pored cele legende o problemu Arkana i Džambe koju možete pogledati klikom ovde, pričao je i o dogodovštinama sa Isom Lerom Džambom.

OTVARANJE BUTIKA SA JUSUFOM JUSOM BULIĆEM

– Sedim tu u Arkadama, nešto snužden, dolazi Jusa i pita da li me neko maltretirao, da li me devojka ostavila… Jedan Džejev drug mu dobacio da sam ostao bez love za butik. Jusa je pitao koliko mi treba novca, rekoh između deset i dvadeset hiljada. Nije prošlo ni pola sata, Jusa je otišao u međuvremenu, dolazi klinac i u novinama krije novac, pita ko je Dragan. Rekoh da sam ja, reče da ga poslao Jusa. Nakon toga, rekao sam Jusi da ne znam kada ću ovo moći da vratim, a on je rekao da ne moram nikada – rekao je Jakovljević

S obzirom na neočekivanu velikodušnost Juse, Jakovljević namerava da mu pokaže zahvalnost, pa se sutradan ukazala prilika za to:

– Sutradan je bio njegovom mlađem sinu rođendan. Odem na proslavu prvog rođendana, tu je bila Ceca (prim. aut. Jusufova žena) , i nju jedva ubedim da uđemo u tal, da delimo pola-pola. Njega to nije zanimalo uopšte, ponavljao je da mu ne pada na pamet. Doduše, Ceci se dopala ta ideja, a i svakako je Jusa posle toga otišao u Amsterdam jer je ovde imao dosta problema. Dakle, držali smo pola-pola.

02:33
DŽAMBA MI JE DOŠAO ISPRED BUTIKA SA MOLOTOVLJEVIM Jakovljević otkrio: Pozajmio sam novac od OVOG KRIMINALCA, nisam imao izbor

– Butik je bio otvoren, Ceci sam davao polovinu para, Jusa tada nije bio u Jugoslaviji. Čuvao sam sve papire oko butika, vodio evidenciju o troškovima. Džambo je došao u Volvu nekom polufunkcionalnom, na njemu je pisalo Karmen (prim. aut. ime Džambove prve žene), izađe iz njega sa flašom iz koje je virio fitilj, te se dere ispred butika da izađem napolje i da će baciti Molotovljev koktel. Ušao sam dva koraka u butik i rekao “ajde, ja se ne pomeram, baci”. Dobacio mi je da ja sa Šiptarom držim butik, kako me nije sramota, mogao je on da mi da novac. Rekao sam mu da se smiri, nikada ga se nisam plašio.

Po priči Jakovljevića Jusuf Bulić Jusa bio je glavni rival koji je kako kaže glavnim krivac za njegovo ubistvo. Mada nije planirao da Džamba bude likvidiran, već ponižen, smestio mu je susret koji će ga zbog nesrećnog spleta okolknosti koštati života. Više o Lerovom ubistvu pročitajte ovde.

- Advertisement -

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:14
KAD JE DŽAMBA NESTAO, DŽEJ JE KRENUO KOD ARKANA DA PITA ŠTA JE S NJIM Novi detalji o ubistvu Lera: Knele bio ko na iglama!

Kurir

Najnoviji članci