back to top
mojatv

IŠAO NA OPERACIJU POVEĆANJA POLNOG ORGANA, PA SE SMORIO KAD JE VIDEO REZULTATE! Biznismen sad tuži hirurga zbog strašne GREŠKE

Ilter Turkmen je bogataš iz grada Tekirdag, koji inače radi kao bankar, a koji je želeo da poveća svoju muškost od 12 centimetara, te je pomoć potražio kod doktora Haluka Solejmeza.

Ilter je u tužbi naveo da je svoj penis hteo da poveća, a da mu je pomenuti doktor rekao da može da ga poveća 3 centimetara u dužini i 3 centimetara u obimu, međutim komplikovana operacija završila se loše i Ilter je završio sa penisom koji u dužinu ima 10 centimetara i užasnim bolovima od kojih nije mogao da hoda mesec dana.

Bankar sada traži 500.000 turskih lira odštete (negde oko 1 800 000 dinara) zbog pretrpljene štete. Lekari su izvršili drugu intervenciju kako bi rešili krvarenje i umanjili štetu nakon pokušaja produženja muškosti Turkmena. Ilter tvrdi da ga operacija nije dovela samo do pretrpljenog bola, nego da je ožiljcima dodatno “unakazila njegov i onako mali penis”.

Dr Sojlemez tvrdi da ništa od toga nije tačno, te da zbog anatomske strukture pacijenta nije bilo moguće povećanje muškosti, ali da ista nije ni smanjena. Takođe negira da je rekao da može da poveća penis za 3 cm i na kraju smatra da je potraživanje oštete preterani korak i karakteriše ga kao pokušaj neosnovanog bogaćenja.

(Kurir.rs/DailyMail/A.G.)

Bonus video:

05:30
SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Kurir

Najnoviji članci