back to top
mojatv

“Izgledala je kao da ima 185 kilograma, tražila mi je platu unapred”: Saša Popović progovorio o prvom susretu s Lepom Brenom – odmah joj rekao da nema šanse, pa usledio OBRT

Naime, Popović u prvi mah nije hteo da čuje za nju, jer osim problema sa viškom kilograma.

Blic preporučuje

“BOBA I JA NISMO HTELI DA SPAVA PO HOTELIMA” Lepa Brena zaplakala pred kamerama zbog pokojnog kolege

Lepa Brena ga OSTAVILA U DIVLJINI SA MEDVEDIMA I VUKOVIMA Pevač prošao kroz pakao zbog osvete: “Helikopterom su me odvezli”

saša popović

Foto: Ringier

Saša Popović

– Učinilo mi se da je tada imala 100 kilograma, mada kaže da je imala 85 kila. Odmah sam je pitao i ona mi je rekla 85, a ja kažem: “Meni se čini da imaš 185, ali nema veze, to mu dođe to” – rekao je Saša, a zatim nastavio priču:

– Dolazi Brena u kožnim pantalonama, kožnom prsluku, bela košulja, ufrćkana kosa, obrazi debeli pa još pegava… Kada smo je videli spustili smo glave. Brena tada nije pričala kao sada, već: “Đe ste momci…”, ono pravo bosanski, brčanski. Popričali smo malo sa njom, rekla je da je upisala Ekonomski fakultet u Beogradu, da subotom malo peva igranke. Kad je otišla, rekao sam da nema šanse – priča Popović, pa nastavlja:

lepa brena

Foto: BHRT / screenshot

- Advertisement -

Lepa Brena

– Kad je te večeri krenula pesma Tine Tarner, Brena je Spasi otela mikrofon i zapevala. Ja sam se pobunio, a ona meni: “Šuti bolan”. Otpevala je, ostavila mikrofon i rekla Spasi: “Tako se pjeva”. Dobro je ona to otpevala, ali onako jaka kakva je bila, a Spasa… mmm, jao, miriše, štikle, minić, lepa… Međutim, ova petorica ostalih, dogovore se s Brenom da ona dođe na probu, a ja neću, prosto nisam hteo s njom. Oni me ubeđuju, ima ona štofa, treba s njom da se radi, ali ja i dalje ne želim!

ODLUČIO DA JOJ DA ŠANSU

– A onda se dogodio 6. april. Naš zajednički prijatelj Caka je došao i dovezao Brenu, pobegla je od kuće. Kroz prozor gledamo kako je Brena došla sa sivim koferom, zavezanim kanapom. Gledamo taj veliki kofer, dolazi ona, kažem ja Mići iz hotela da nam je stigla pevačica, jao on srećan, viče: “Bravo majstore”, a onda je pogledao, uhvatio me za kragnu i rekao mi: “Rekao sam ti da dovedeš pevačicu, ne trafo-stanicu!”. Pitao me da li sam normalan, a uveravao sam ga da će sve biti okej. Dobila je Brena sobu, nas šestorica smo došli kod nje, donela je ona cipele i garderobu, odvezala kanap, a kad sam video stvari, rekao sam joj: “Breno, ovo neće valjati”. Međutim, ona nakon par dana traži od mene platu unapred, ode do grada, sredi frizuru, šminku, kupi novu garderobu. To je bila najveća transformacija koju sam ja ikada video, mi svi popadali. Tako je Fahreta Jahić postala Lepa Brena, a sve ostalo je istorija. Ispričao je Saša Popović u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Najnoviji članci