back to top
mojatv

KADA SE LAZAR RISTOVSKI ŽENIO, NJEGOVA SADAŠNJA DEVOJKA SE NIJE NI RODILA Venčanje glumca i Danice Ristovski bilo je skromno – ona nije nosila venčanicu

Ristovski je, inače, sa Danicom bio u braku više od 40 godina i sa njom ima sinove Petra i Jovana, a o njihovom venčanju se pisalo mnogo godina pre nego što je sadašnja izabranica Ristovskog i rođena.

Blic preporučuje

IMA BAZEN NA TERASI Lazar Ristovski se razgolitio, pa pokazao mišiće i deo LUKSUZNE kuće u Zemunu u kojoj uživa njegova 39 godina mlađa devojka

Danica i Lazar Ristovski

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Danica i Lazar Ristovski

Romansa glumačkog para počela je kada su se sreli na fakultetu, a kako je izgledalo venčanje Danice i Lazara Ristovskog izgledalo, glumica je svojevremeno ispričala za list “Gloria”.

Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti ona u venčanici. Bili su jednostavno odeveni.

– Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo – rekla je ona svojevremeno.

danica i lazar ristovski

Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija

- Advertisement -

danica i lazar ristovski

Podsetimo, nekoliko meseci nakon razvoda, Lazar je uplovio u novu romansu, i to sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojim je podelio i zajedničku fotografiju na Instagramu.

On je za “Blic” otkrio da je srećno zaljubljen u novu partnerku, što se može zaključiti i po društvenim mrežama gde joj neretko komentariše fotografije i oslovljava je sa “Srećo” i “Ljubav”.

Najnoviji članci

JEZIVI SUDAR KAMIONA I AUTOBUSA NOĆU NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Dvoje povrijeđenih hitno prevezeno u čačansku bolnicu (FOTO)

Tokom noći na Ibarskoj magistrali u selu Mrčajevci došlo je do teškog sudara kamiona...

DRAMA U HRVATSKOJ: Žena uhapšena zbog remećenja javnog reda i mira, vrijeđanja policije i premijera PLENKOVIĆA

Državljanka Hrvatske uhapšena je zbog remećenja javnog reda i mira u stambenoj zgradi, a...

Zemljotres zatresao Srbiju rano jutros: U ovom gradu zabilježeno 2,1 po Rihteru

BEOGRAD - Aparati Seizmološkog zavoda Srbije zabeležili su rano jutros slab zemljotres na području...

POČINJE STERIJINO POZORJE SA PREDSTAVOM “BILO JEDNOM U NOVOM SADU”: Glumac drži besedu, a novost je filmski program.

Predstavom Novosadskog pozorišta "Bilo jednom u Novom Sadu" u režiji Andraša Urbana, večeras će...

JEZIVI SUDAR KAMIONA I AUTOBUSA NOĆU NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Dvoje povrijeđenih hitno prevezeno u čačansku bolnicu (FOTO)

Tokom noći na Ibarskoj magistrali u selu Mrčajevci došlo je do teškog sudara kamiona...