back to top
mojatv

KAKO JE POLICIJA POSUMNJALA DA SU UBICE BILE U BELOJ PANDI: Major Bojana Otović Pjanović objasnila detalje istrage

MAJOR policije Bojana Otović Pjanović objasnila je zašto je policiji bilo sumnjivo vozilo “panda” u kojem su, kako se kasnije uspostavilo, bili osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice i kako je počinjen zločin.

КАКО ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПОСУМЊАЛА ДА СУ УБИЦЕ БИЛЕ У БЕЛОЈ ПАНДИ: Мајор Бојана Отовић Пјановић објаснила детаље истраге

Foto: RTS

Otović Pjanović je izjavila saučešće članovima porodice ubijene devojčice i zahvalila im na saradnji sa policijom.

Podsetila je da je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca.

Već drugog dana utvrđeno je da se belo vozilo “panda” kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i “panda”.

– Nakon iscrpnog razgovora sa majkom, jer je dete bilo sa njom, ona je zapazila dok je tražila dete belo ‘panda’  vozilo parkirano u blizini. Konstatovali smo da se radi o vozilu vodovoda, rekla je major policije.

Devojčica je viđena u periodu 13.45 do 13.52, a vozilo “panda” je u 13.50 bilo ispred ulaza u kapiju. Devojčica je pre toga viđena na raskrsnici, druga kuća od placa gde je majka bila s detetom.

– Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo ‘panda’. Nakon zaustavljanja kod ulaza u kapiju, oni sedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, devojčica je bila sa desne strane kolovozne trake, išli su na dole malom brzinom. Udarili su devojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gde je alat, odvezli su je do veštačke deponije, rekla je Otović Pjanović.

Ističe da su to informacije prema priznanju osumnjičenih, ali i da ima mnogo potvrda zahvaljujući uporednim tehničkim metodama koje su vršene, na osnovu dži-pi-esa i njihovih telfonskih uređaja. Dva dana nakon toga telo su premestili, rekla je Otović Pjanović.

(RTS)

- Advertisement -

BONUS VIDEO: POTRESNE SCENE U BORU: Građani pale sveće za malu Danku

POTRESNE SCENE U BORU: Građani pale sveće za malu Danku

Najnoviji članci