back to top
mojatv

KAMENJE SE SRUČILO NA AUTOMOBIL NA MAGISTRALI! Odron napravio haos na putu između Nove Varoši i Prijepolja (FOTO)

Na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje došlo je do saobraćajnog incidenta kada se veća količina kamenja obrušila na kolovoz i oštetila automobil koji se u tom trenutku kretao magistralom.

– Incident se dogodio nedaleko od Bistrice na putu od Nove Varoši prema Prijepolju kod tunela, kada je stena, usled odrona, pala na put i oštetila automobil koji je prolazio. Srećom, vozač je prošao bez povreda, ali je vozilo pretrpelo značajnu materijalnu štetu. Ovaj incident je podsetnik na opasnosti od odrona duž puteva, posebno u područjima gde su stene prisutne, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Jaka kiša koja je u nedelju padala na području Nove Varoši i Prijepolja, pokrenula je brojne odrone duž saobraćajnica u ovom kraju.

– Naročito je kritična deonica od Kokinog Broda do Gostuna i graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Manjeg odrona bilo je i na putu od Bistrice prema Priboju, dodaju vozači koji su se našli na licu mesta.

Nadležne ekipe su odmah izašle na lice mesta i uklonile veliku količinu kamenja, a na vozače se apeluje da budu oprezni u predelima kanjona i useka.

Kurir.rs/RINA

Preneo: R.J.

Kurir

Najnoviji članci