back to top
mojatv

LJUBAVNA PRIČA HARISA I MELINE Rekli sudbonosno ”DA” na jahti Filipa Ceptera, a njeni roditelji su imali OTPOR ZBOG VELIKE RAZLIKE U GODINAMA

Naime, mnoge je ova vest šokirala i ostavila bez teksta, a Haris i Melina ušli su u vezu 2002. godine, te su se nakon 12 godina, u leto 2014. godine odlučili da stanu na ludi kamen i zavetuju se jedno drugome na večnu ljubav.

Blic preporučuje

“Jesi li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?” Melina i Haris se RASPRAVLJALI U BUTIKU: “Ne mogu da se iskontrolišem”

TAJNA ŽURKA U VILI OD DVA MILIONA Haris i Melina Džinović upravo slave useljenje, okupili prijatelje da im pokažu SVOJ LUKSUZNI DOM (FOTO)

haris i melina džinović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Haris i Melina Džinović

U to vreme, njih dvoje su već imali dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a njihovo venčanje se i dan danas prepričava.

– Rokerski smo orijentisani, pa smo tako i živeli. Ne mora brak da bude egzistentan ako ga čiko iz opštine proglasi važećim ‒ pojasnio je tada Haris.

Kako je ranije istakao pevač, njih dvoje su se upoznali spontano u Sarajevu, a njihov odnos krenuo je iz avanture.

haris i melina džinović

- Advertisement -

Foto: V. Lalić / RAS Srbija

Haris i Melina Džinović

– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro ide, a šta će biti posle, videćemo. Sve je krenulo iz . Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: Hajde da napravimo dete! Niko ne zna hoće Ii baš to biti priča za ceo život – ispričao je jednom prilikom pevač.

Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

– Venčanje se odvilo 11. jula, na luksuznoj jahti koja je bila usidrena nadomak Dubrovnika. Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, koja je bila supruga vlasnika “Formule 1”. Ona je iz jednog neobaveznog razgovora shvatila da Džinovići zapravo nisu zvanično u braku, tj. nisu venčani, te je, kako se tada pisalo, istog trenutka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

haris i melina džinović

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Haris i Melina Džinović

– I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili ‒ istakli su mladenci u intervjuu koji su dali neposredno posle venčanja.

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

– Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena ‒ pričala je Melina.

haris i melina džinović

Foto: Zoran Ilić / Ringier

Haris i Melina Džinović

Na svadbi barda narodne muzike glavnu reč vodio je didžej pristigao iz Beograda za tu priliku. U početku je puštana pop muzika, bliska svima, a onda je, na zahtev prisutnih, mladoženja uzeo mikrofon.

Otpevao sam „Shoot down the Moon“, od Eltona Džona, Melininu omiljenu pesmu. Slavica je poželela da čuje „Kako mi nedostaješ“, a moja supruga pesmu Šabana Šaulića „Samo za nju“. Bio je to savršen miks, koji se, kako smo se i nadali, poklopio sa ukusom zvanica – ispričao je pevač tada.

Specijaliteti na venčanju

Poseban akcenat Džinovići su stavili na meni, koji je bio u rangu najboljih svetskih restorana. Gosti su 12 sati uživali u pažljivo selektovanim specijalitetima, a ponudom su dominirali divlja riba, plodovi mora, kobe bifteci i savršeno uklopljeno voće i povrće. Raritetna francuska i italijanska vina i šampanjci iz čuvenih podruma Bordoa samo su upotpunili gastronomsku rapsodiju na pučini.

haris i melina džinović

Foto: Milan Ilić / Ringier

Haris i Melina Džinović

Dubrovnik je bio prva stanica devetodnevnog krstarenja. Posle venčanja nastavili smo plovidbu. Obišli smo Pelješac, Korčulu, Vis, Hvar, Split, Trogir… Niko nije imao potrebu za ludim provodom, prijalo nam je da budemo u dobrom društvu, da budemo opušteni, da uživamo u miru mora, vedrom nebu, čistom vazduhu i savršenoj hrani ‒ zaključio je Haris Džinović.

Otpor Melininih roditelja zbog razlike u godinama

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – istakao je on jednom prilikom za medije.

— U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za “Gloriju” i dodao da je sve to Melina teško podnela:

— Sećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Vila na Senjaku ostaje Melini

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

Ovo je kuća od 2.000.000 evra na Senjaku koja će pripasti Melini Džinović.

Inače, ćerka Harisa i Meline Džinović podelila je atmosferu iz vile na Senjaku.

(Gloria, Hello)

Video: Melina i Haris na rođendanskoj proslavi

Melina i Haris na rođendanskoj proslavi

Najnoviji članci