back to top
mojatv

MARIJA ŠERIFOVIĆ U TRANSU Otišla u rodni kraj, pa pokazala kako se provodi dok joj Verica čuva sina: Nazdravlja RAKIJOM i peva na sav glas

Kako se nije odvajala od sina Maria otkako su stigli iz Amerike, Marija je sada rešila da da sebi oduška, te je otišla u provod sa svojim društvom, dok joj majka Verica čuva bebu.

Blic preporučuje

“VIKI JE NEVASPITANA! NEK SE VRATI U ONO NJENO SELO” Marija Šerifović pobesnela zbog folkerke, NE BIRA REČI: “Žena priča gluposti”

“MARIJA ŠERIFOVIĆ ME SE PLAŠI” Takmičarka “Zvezde Granda” šokirala izjavom, otkrila šta joj je pevačica rekla

marija šerifović

Foto: screenshot

Marija Šerifović

Naime, Marija se na kratko odvojila od naslednika, a društvo i kafana su joj i te kako dobro došli, te je na Instagramu delila snimke kako uživa sa prijateljima.

marija šerifović

Foto: screenshot

Marija Šerifović

- Advertisement -

– Moj grad. Moji ljudi – napisala je Marija, koja je pala u sevdah i pila domaću rakiju.

marija šerifović

Foto: screenshot

Marija Šerifović

Ona je pevala brojne hitove, a posebno je dirnula pesma Lepe Brene “Jugoslovenka”, koju je glasno zapevala.

Inače, Marija je nedavno za “Blic” otkrila da njenom sinu prija muzika i da mu često peva.

– Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu – rekla je ona.

marija šerifović

Foto: Milan Ilić, Instagram / Ringier

Marija Šerifović

Šerifovićeva je na kraju godine sumirala utiske i istakla koliko je zahvalna što je dobila dete.

– Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine… Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, “Zvezde Granda”, privatan život… I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto – napisala je pevačica.

Najnoviji članci