back to top
mojatv

Milomir Marić u društvu SVOJE NOVE NASLEDNICE uhvaćen u Beogradu: Kruna sa kojom vodi jutranji u MINI SUKNJI i kaubojskim čizmama – SVE VREME HLADNA I OZBILJNA

Naime, Milomir Marić pojavio se upravo u njenom društvu na jednom događaju u Beogradu, a u pitanju je Kruna Una Mitrović, lepa, mlada i obrazovana voditeljka, kojoj je Marić mentor i koju još zovu njegovom naslednicom.

Blic preporučuje

DUGA CRNA ZIFT KOSA, A ON PRAVI INTELEKTUALAC Ovako je Milomir Marić izgledao pre 30 godina: Voditelj se promenio, svi gledaju sliku DVA PUTA

OVO JE ISTINA O ODNOSU IRINE VUKOTIĆ I MILOMIRA MARIĆA Zajedno su vodili jutarnji na Hepiju, a nakon njenog otkaza se pričalo da nisu u dobrim odnosima

SUPRUGA MILOMIRA MARIĆA POKAZALA SLIKU SA PLAŽE Vesna Radusinović (54) oduševila izgledom u TIGRASTOM KUPAĆEM (FOTO)

milomir marić i kruna

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Milomir Marić i Kruna

Kruna je kulturno i odmereno stajala pored Milomira, a na sebi je imala kratku crnu mini suknju malo šireg kroja i moderne kaubojske čizme, dok je gore imala belu majicu i crni sako i sve vreme je bila ozbiljna.

milomir marić i kruna

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

- Advertisement -

Milomir Marić i Kruna

Podsetiom, kako su preneli domaći mediji nedavno, Kruna ima dvadeset godina, studira političke nauke, govori pet jezika i sjajno barata različitim društvenim temama.

www.instagram.com

Njen Instagram ispunjen je fotografijama sa radnog mesta, a osim toga, mlada voditeljka je rođeni borac.

– Odustajanje nikada nije bilo opcija, za sebe sam oduvek imala planove. Maštala sam o velikim stvarima i sada radim na tome. Pozitivan stav i vera u dobar ishod veoma su važni – poručila je Kruna u jednom intervjuu, a preneo “Espreso”.

Kruna je, sa druge strane, postala poznata javnosti nakon lapsusa o vetru, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

Video: Milomir Maric sladoled

Milomir Maric sladoled


Najnoviji članci