back to top
mojatv

Mina priznala da je sa 16 godina počela da se bavi prostitucijom: "Mama me je stalno pitala odakle mi novac, evo šta sam joj govorila"

Starleta Mina Vrbaški je tada pred milionima u šokantnoj ispovesti priznala da se bavila najstarijim zanatom i otkrila kako je sve počelo.

Blic preporučuje

MINA VRBAŠKI DALA OTKAZ U PET ŠOPU: “Pretrpela sam nasilje, podnela sam KRIVIČNU PRIJAVU”

(VIDEO) “Na dan svadbe je rekla: “Ja ne mogu da se udam za Matoru” Mina Vrbaški raskrinkala Anitu, a onda otkrila sa kim vara Jovanu

– Na neki način se kajem, na neki ne, jer sam obezbedila sebi i porodici ono što su tražili. Ne želim da kažem koliko sam zaradila od prve prostitucije u koju sam zagazila sa 16 godina. To je bio najgori dan, tj kad sam bila u tome, ti dani su najgori. Moji su tek saznali sada. Moja majka nije znala. Sumnjala je i pitala me par puta, ali ja nisam priznavala da na taj način zarađujem novac – ispričala je Mina odgovarajući na pitanja novinara.

Mina Vrbaški

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Mina Vrbaški

– Uvek sam joj govorila da to nikad ne bih uradila zbog sebe i zbog njih. Verovala sam da nikada neće saznati, ali nisam imala hrabrosti da joj kažem. Govorila sam joj da sam pozajmljivala novac, a kad me pitala za dugove, govorila sam joj da sam od srca njoj sav taj novac dala i skretala sa teme videvši da mi ona ne veruje. Izborila sam se tim, išla sam kod psihijatra. Moja dva prijatelja su znala da se time bavim, ali nisam ni sa njima pričala o tome – dodala je ona tada.

Inače, Mina Vrbaški je promenila život iz korena.

.

- Advertisement -

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Promenila život iz korena

Mina je svojevremeno priznala da se bavila prostitucijom, a sada kaže da je taj period njenog života prošlost.

– Da, daleka prošlost. Krenula sam drugim putem. Uskoro krećem i na jedan kurs, koji treba da završim, i onda zauvek idem iz ove zemlje. Ovo su za mene poslednji koraci na estradi i u medijima kod nas. Smatram da više ne pripadam ovde.

VIDEO: Mina Vrbaški oplela po Staniji, Asminu i Aneli

Mina Vrbaški oplela po Staniji, Asminu i Aneli

Najnoviji članci