back to top
mojatv

MLAD MESEC U VODOLIJI 9. FEBRUARA DONOSI VELIKU PROMENU: Na ljubavnom planu kreću VELIKE promene za ove horoskopske znake

Mladi Mesec u Vodoliji 9.2. mogao bi da postane pravi bljesak sreće za nekoliko znakova Zodijaka i da im zauvek promeni živote.

Lav

Mladi Mesec se događa u vašem partnerskom sektoru, što znači da može da donese fenomenalno poznanstvo koje će vam potpuno promeniti život.

Stvar je u tome što će vaš vladar, Sunce, biti u konjunkciji s Plutonom u kvadratu s Uranom – ovo je izbijanje koje doslovno poput strastvenog talasa može uticati na ceo vaš život.

Možda ćete se sresti pod neobičnim okolnostima, na putovanju ili se zaljubiti u osobu s kojom niste ni očekivali razvoj veze.

Uran je odgovoran za prijatelje i sada je u sektoru karijere – osoba bi mogla biti povezana s vašim poslom.

Bik

Mlad Mesec se pojavljuje u vašem sektoru karijere – verovatno je poznanstvo na poslu ili će sama romansa biti s osobom višeg statusa od vas.

Na ovaj dan, vladar sektora odnosa, Pluton, za vas započinje novi 20-godišnji ciklus koji će započeti potpunom transformacijom načina na koji vidite odnose.

Poželećete imati više slobode, vazduha i lakoće, a što je najzanimljivije, upravo ćete to osetiti u februaru!

Ovan

- Advertisement -

Mlad Mesec događa se u vašem sektoru prijatelja, a vladar vašeg znaka, Pluton, spojiće se sa Suncem i doneti vam inicijativu u odnosima.

Možda se nećete prepoznati, budući da je Uran u sektoru samopoštovanja i može doneti tako jake osećaje da fizički osećate ogroman naboj energije.

Kao da ste bili spojeni na nuklearnu elektranu i celi vam je život počeo doslovno da vibrira od te ljubavi.

Poznanstvo će najverojatnije biti na nekom prepunom mestu, što može biti povezano s radom u timu ili grupi istomišljenika.

(Kurir.rs/Atma.hr/T.J.)

Bonus video:

05:21
ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Kurir

Najnoviji članci