back to top
mojatv

MOTOROM SE VOZIO PO TERASI, PA ZAŽALIO! Objavljen snimak vandalizma u Sremskoj Mitrovici, posle BESA JAVNOSTI oglasio se vinovnik

Osoblje Turističke organizacije grada Sremska Mitrovica reagovalo je na nedavni incident vandalskog ponašanja na terasi Turističkog informativnog centra smeštenom u Gradskom parku, objavivši snimak video nadzora na kojem se vidi mladić koji po terasi vozi motor između stolova i eksponata.

Terasa Turističke organizacije predstavlja javnu imovinu i zajedničko dobro koje koriste građani u cilju bolje turističke promocije grada. Uništavanjem ovakvih javnih prostora nanosi se šteta ne samo gradu, već i samoj zajednici, piše na društvenoj mreži ove organizacije.

00:29
Provozao se po terasi Turističkog informativnog centra pa se pokajao

Nakon objave videa, mladić se javio, izvinio za svoje postupke i izrazio svest o svojoj grešci. Ovakav pristup osoblja Turističke organizacije može doprineti smanjenju ovakvih incidenata u budućnosti.

Ovo nije prvi slučaj neprimerenog ponašanja na terasi Turističke organizacije. Prošle godine, terasa je bila poprište sličnog incidenta kada su nepoznati počinitelji izbušili ležaljke, namenjene za održavanje različitih manifestacija u gradu, i rasuli njihov sadržaj po terasi.

Kako bi se predupredili slični incidenti, Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica na terasi ima instaliran sistem video nadzora.

Apel osoblja i turističkih radnika upućen je građanima da čuvaju i poštuju javne prostore koji služe zajednici, te da budu odgovorni prema zajedničkoj imovini grada.

Kurir

Najnoviji članci