back to top
mojatv

MUŠKARAC IZ BiH SEKSUALNO UZNEMIRAVAO MAJKU? Horor slučaj u Austriji: Dolazio u starački dom, zaposleni primetili JEZIVO PONAŠANJE

Muškarac iz Bosne i Hercegovine (39) pojavio se danas pred sudom u Klagenfurtu kako bi odgovorio na optužbe da je seksualno uznemiravao svoju dementnu majku (59) tokom poseta u staračkom domu.

Iako je on odbacio sve optužbe, danas su se kao svedoci pojavili i zaposleni u staračkom domu u Maria Elend, koji su imali sasvim drugačiju priču:

– Kada bi njen sin došao u posetu, uopšte nije delovala srećno – kaže zaposlena u staračkom domu u Koruškoj, koja je dodala da bi on legao sa njom u krevet, mazio je, ljubio i milovao, puštao joj ljubavne pjesme:

– Ona nije mogla mnogo da se brani – mislim da to jednostavno nije u redu!

I druge kolege u domu primetile su neuobičajeno ponašanje, neprimerenu nežnost čiji je intenzitet, kako se navodi, kulminirao i prerastao u ono što je okarakterisano kao seksualno zlostavljanje bespomoćne osobe. Međutim, on je opovrgao sve to i rekao:

– Obožavam svoju majku, čuvao sam je kod kuće osam godina pre nego što je to postalo nemoguće i morao sam da je smestim u dom. Jesam joj svirao neke stare pesme kako bi pokušala da ih se seti, ali je nikada je ne bih neprikladno dirao, to bi bio incest!

On tvrdi da je lažno optužen, a razlog optužbi vidi u svojim žalbama na rad zaposlenih u domu, jer smatra da nisu dobro obavljali posao.

Inače, celu situaciju dodatno komplikuje činjenica da je bolesna žena sada ostala bez ikoga, jer su suprugu još ranije zabranjene posete zbog nasilja u porodici.

Zbog izuzetno delikatne situacije, sudija Gernot Kugi je odložio suđenje.

(Kurir.rs/Nezavisne novine/Preneo: Đ. M.)

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci