“Najgori momenat je kada se OTVORI PADOBRAN” Naš poznati glumac i voditelj se osmelio na SKOK SA 3000 METARA VISINE, za “Blic” TV otkrio kako je proteklo ovo nezaboravno iskustvo

Ekipa Blic televizije bila je uz Ljubomira sve vreme tokom ovog nezaboravnog iskustva, a ekskluzivno za našu kameru, glumac je otkrio zbog čega se odlučio na skok padobranom iz aviona.

Blic preporučuje

POČELO “JUTRO NA BLIC”: Svakog radnog dana od 07:45 pratite najvažnije informacije iz zemlje i sveta: “Jutarnji program Blic TV se razlikuje od drugih”

Danijela Dimitrovska oduševila u jutarnjem na Blic TV: Pojavila se u zelenom kompletu koju je istakao njenu prirodnu lepotu i izvajanu figuru

“NARAVNO DA ME OBELEŽILO ŠTO SAM SIN POZNATOG GLUMCA” Ivan Zablaćanski: Predstava “1984” je i vrsta upozorenja, o Velikom bratu koji posmatra…

– Rešio sam da probam da pobedim svoj strah od visine i zato smo tu, nadam se da ću posle toga imati drugačiju percepciju odozgo nego što imam sad. 40 sekundi slobodnog pada je, kažu, najveći gušt tog skoka, tako da videćemo – rekao je Ljuba.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

Sama obuka pred skok trajala je oko 20 minuta. 15 minuta traje vožnja letom, a desetak minuta sama padobranska operacija.

– Znači, skočimo sa 3000 metara, imamo 40 sekundi slobodnog pada, otvorimo padobran na 1200 metara i vozimo se nekih 7-8 minuta. Zavisi do same zemlje i do prizemljenja – objasnio je za Blic TV instruktor Vojkan Ivanović.

- Advertisement -

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

Pre nego što je poleteo, pitali smo Ljubu šta očekuje od skoka.

– Uzbuđenje, adrenalin. Očekujem da bude ludo, brzo i nezaboravno! – poručio je Ljuba.

“Najgori momenat je kada se otvori padobran”

Verujemo da je ovo bilo najdužih deset minuta u Ljubinom životu. Kad su se utisci malo slegli, Bulajić je mirne glave, ali i dalje uz nemirnog srca, ispričao kako je ovo iskustvo njemu izgledalo.

.

Foto: Blic TV / Ringier

.

– Razbio sam strah, to je najvažnije. Nije svejedno, moram da priznam. Nemaš taj osećaj uopšte da ćeš skočiti dok se ne otvore vrata od aviona, ali je osećaj fascinantan. Taj slobodan pad je nešto neobjašnjivo. To je nešto što rečima ne može da se prepriča. Najgori moment je valjda kad se otvori padobran, pa krenu te turbulencije levo-desno, kao da si na rolerkosteru – otkrio je Ljuba za Blic televiziju.

Pogledajte kako je izgledao skok Ljubomira Bulajića padobranom sa 3000 metara visine:

JUTRO NA BLIC Ljuba Bulajić skače iz padobrana

gde gledati blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati BLIC TV

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite zvjezdica da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

Budući da vam je ovaj post bio koristan...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio od koristi!

Dopustite da poboljšamo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnoviji članci