back to top
mojatv

NEMANJA MAKSIMOVIĆ I LUKA MILIVOJEVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Terzić: Istina je, zvali smo ih…

Crvena zvezda prošle zime i leta želela je da ojača igrački kadar Nemanjom Maksimovićem i Lukom Milivojevićem.

Kurir je pisao o tome, imao validne informacije, kada su pregovori tekli. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, potvrdio je naša pisanja i otkrio kako i zašto dvojica fudbalera ipak nisu zadužili crveno-beli dres.

Međutim, do dogovora između Crvene zvezde sa sadašnjim, odnosno bivšim reprezentativcem nije došlo.

– Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sedeo je baš tu, gde ti sada sediš. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, hteli smo da ga dovedemo. Ali, promenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rešenje za desnog i levog beka – objasnio je Zvezdan Terzić.

Velika želja Crvene zvezde bio je Luka Milivojević, posebno kada je letos postao slobodan fudbaler, čim mu je istekao ugovor sa Kristal Palasom. Umesto na Marakanu otišao je u Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde mu je trener Marko Nikolić.

– Letos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, hteo sam da bude lider, prava “šestica”, komandant. Ali… Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, neka kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtevima Crvene zvezde – jasan je Zvezdan Terzić.

Zanimljivo u celoj priči je što Nemanja Maksimović i Luka Milivojević nemaju osvojenu titulu sa Crvenom zvezdom. Tačnije, Maksimović nema nijedan trofej, dok je Milivojević sa crveno-belima osvojio Kup Srbije 2012. godine.

Ceo intervju sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom FK Crvena zvezda, možete da pročitate u štampanom izdanju novodišnjeg Kurira.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

01:32
Sofija Milošević i Kristina Maksimović pred meč sa Kamerunom

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci