back to top
mojatv

NESTAO JOVAN (21) IZ NOVOG SADA Ostavio mobilni i pare, majka plače: Radio je, studirao…

Jovan Marić (21) iz novosadskog naselja Klisa, tačnije Slana Bara, poslednji put viđen je sinoć 6. februara u 19 časova, potvrdila je njegova majka.

Kako je rekla, ona je bila na poslu u to vreme, ali ga je vide jedan prijatelj.

– Izašao je iz kuće u sedam sati, telefon, novčanik, ključeve ostavio u kući i tada gubi mu se svaki trag. Drug ga je video da je ušao i potom izašao kroz druga vrata, drugi prolaz, ne umem to ni da objasnim i dete je nestalo – kaže potresena majka.

Kako kaže, njen sin nije imao nikakav problem. Vodio je normalno život kao i svaki mladić. Ima dosta prijatelja, studira i radi u Novom Sadu i nikada ništa nije moglo da nasluti da bi do ovoga moglo da dođe.

– Zato sam ja i prijavila jer meni je to bilo abnormalno, nikakav problem nikad nije imao. Sve njegove prijatelje sam nazvala niko ne zna gde je i gde može da bude. On je dete koje studira radi, najnormalnije, nije imao probleme, nije bio asocijalan – rekla je ona kroz suze.

Prema rečima majke, Jovan je bio nonšalantno obučen, kao da je otišao do prodavnice. Na sebi je imao trenerku sivo-belu, plavo-sivu jaknu i oker duboke zimske patike.

Slučaj je prijavljen policiji, a ako imate bilo kakve informacije o Jovanu, javite najbližoj policijskoj stanici.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:32
Tačno ovde je nestao Matej Periš

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci