back to top
mojatv

“NOVA” NASTAVLJA SA NEISTINAMA: Tvrde da hapšeni student nije učestvovao u sukobu sa policijom – iako snimak pokazuje da jeste (VIDEO)

PORTAL “Nova” nastavio je sa iznošenjem neistina o sukobu demonstranata sa policijom pred Skupštinom grada Beograda, tokom protesta koalicije “Srbija protiv nasilja”.

нова наставља са неистинама: тврде да хапшени студент није учествовао у сукобу са полицијом - иако снимак показује да јесте (видео)

Foto: Printskrin

U tekstu od 15. februara “Nova” tako spominje Dimitrija Radovanovića koji je bio među uhapšenim studentima, za koga tvrdi da je priveden dok se vraćao sa protesta. 

Portal takođe navodi da je Radovanović priveden “iako nije učestvovao u sukobu”, što je samo jedna u nizu neistina, jer postoji snimak koji jasno pokazuje da Radovanović jeste učestvovao u napadu na policiju. 

"nova" nastavlja sa neistinama: tvrde da hapšeni student nije učestvovao u sukobu sa policijom - iako snimak pokazuje da jeste (video)
Foto: Printskrin

Pogledajte snimak koji to dokazuje: 

“Nova” ovako samo nastavlja sa građenjem lažne slike da je Dimitrije Radovanović na proteste “protiv nasilja” 24. decembra izašao kao jedan sasvim običan, i kako Šolakovi mediji navode, pristojan i dobar student, koga je, kako su tada naveli, diktatorski režim Aleksandra Vučića potpuno nevinog uhapsio i držao u pritvoru.

Najnoviji članci