back to top
mojatv

NOVI DETALJI OPORAVKA KEJT MIDLTON: Evo gde je princ Vilijam odveo suprugu nakon TEŠKE OPERACIJE, poveli i decu

Bila je ovo nedelja u kojoj britanska kraljevska porodica nije baš spavala mirno, a Bakingemska palata je u ponedeljak objavila da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak.

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, takođe je imala problema sa zdravljem. pa je pre više od tri nedelje bila podvrgnuta “uspešnoj” planiranoj operaciji abdomena. Sada se oporavlja.

Jasan znak njenog oporavka je činjenica da se pridružila svom suprugu, princu Vilijamu, i njihovo troje dece dok su juče ujutro krenuli na polugodišnji odmor na imanje Sandringam u Norfolku, gde se i kralj oporavlja.

“Ketrin se dobro oporavlja. Radovala se promeni sredine, te će moći da se opusti u Norfolku dok se deca zabavljaju s Vilijamom”, rekao je prijatelj vojvotkinje za Daily Mail.

42-godišnja princeza je pre 12 dana otpuštena iz londonske klinike, gde je provela gotovo dve nedelje.

U jedinom saopštenju Kensingtonske palate o njenom zdravlju, portparol je 17. januara rekao da je, ‘na temelju trenutnih lekarskih saveta, malo verovatno da će se vratiti javnim dužnostima pre Uskrsa”.

Portparol nije izneo pojedinosti o prirodi njene operacije, ali su izvori izvestili da nije reč o raku.

Otkako je izašla iz bolnice Ketrin je bila u Adelaide Kotidžu, porodičnom domu s četiri spavaće sobe u Windsor Home Parku.

Njena deca, princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5) pohađaju školu Lambrook udaljenu 15 minuta vožnje u Berkširu. Juče su im počeli praznici u trajanju od nedelju dana.

Zanimljivo je da princ Hari nije bio pozvan u Sandringam i morao je da se zadovolji 45-minutnim sastankom sa svojim ocem i maćehom, kraljicom Kamilom, u Klarens Hausu u sredu, dok je Kejtina porodica mogla da vidi kralja u Sandringamu.

Kralj je započeo svoj “raspored redovitih tretmana” u utorak, iako dužnosnici palate nisu dali detalje o kojoj vrsti raka se tačno radi.

- Advertisement -

Kejt i njena porodica odsešće u Anmer Holu, njihovoj kući s deset spavaćih soba na imanju Sandringam.

Na dobrotvornoj akciji održanoj ranije u sredu, Vilijam se zahvalio javnosti na “ljubaznim porukama podrške”. “Svima nam to jako puno znači”, poručio je okupljenim gostima.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

10:13
NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Kurir

Najnoviji članci