back to top
mojatv

OD SILINE EKSPLOZIJE IZLETEO KROZ PROZOR TOJOTE, JAUKAO, PA PREMINUO: Jeziva smrt Nikole! Glave mu došla veza sa kavčanima

Nikola Ćupić (35) sa Cetinja likvidiran je na današnji dan pre pet godina. Ubijen je u Podgorici u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil.

Ćupić je likvidiran 3. februara 2019. u 10.40 u Ulici Novaka Miloševića u glavnom gradu Crne Gore. Navodno, on je bio pripadnik kriminalne grupe sa Cetinja koja je bliska sa “kavačkim klanom” iz Kotora.

Ćupićeva “tojota” je eksplodirala čim je krenuo s parkinga. On je bio sam u kolima, a od siline eksplozije je izleteo iz vozila kroz prozor. Prema rečima svedoka, nekoliko minuta je jaukao na ulici i molio prolaznike za pomoć. Međutim, na putu za bolnicu je preminuo.

Bomba je bila postavljena ispod suvozačevog sedišta.

Ćupić je malo pre eksplozije izašao iz zgrade u kojoj živi njegova porodica.

Ubica do danas nije otkriven.

Ćupić je važio za bezbednosno interesantnu osobu, a glave mu je navodno došla veza s “kavčanima”.

Navodno je obavljao neke poslove za taj kriminalni klan. Takođe, Ćupić je bio izuzetno blizak sa “kavčaninom” Marijom Miloševićem.

Milošević je 2018. uhapšen u Prištini po poternici Crne Gore, zbog sumnje da je 2016. ubio Radomira Đuričkovića, kao i da je učestvovao u pokušaju ubistva njegovog brata u Beogradu. kada je uhapšen, kod sebe je imao dokumenta na ime Miroslav Kostić i kosovski pasoš. Nađeni su mu i dva pištolja i skank.

Milošević je već bio u zatvoru, jer je osuđen za ubistvo Andrije Mijovića 2002. u Budvi. Takođe, bio je osumnjičen i za pokušaj ubistva Ilije Popovića, a optužen je i da je pokušao da iznudi 250.000 evra od švedskih državljana koje je prethodno oteo. U pritvoru je pretukao Miću Uroševića zvanog Četnik u zatvorskoj sali za rekreaciju, dok su igrali šah.

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci