back to top
mojatv

OVA DAMA JE MAJKA MILOŠA BIKOVIĆA! Ona bila VELIKA PODRŠKA glumcu, a on priznaje: “Tata je bio figura koja je stalno nedostajala”

Glumac Miloš Biković nedavno je dobio sina sa suprugom Ivanom Malić, a nasledniku su dali ime Vasilije.

Miloš Biković je inače u više navrata isticao da mu je porodica najveća podrška u životu, a naročito majka Marija.

– Njoj moj uspjeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala – rekao je svojevremeno Biković za ruski “Eskvajer” i otkrio šta je kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar:

– Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste.

“Tata mi je stalno falio”

– Najviše vremena sam proveo sa mamom iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj neki put i svoju neku logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu, tako da tata je bio ta figura koja je stalno nedostajala. Naravno, mnogo veća je radost bila kada je tata tu”, rekao je glumac i otkrio da li je razvod njegovih roditelja, kada je on imao samo 6 meseci, ostavio neke posledice.

– Mislim da ostavlja, to psiholozi mogu da kažu bolje i kompleksnije. Ali koliko sam čitao otac i majka su neophodni za razvoj zdrave psihe. Naravno, ne znači uvek ako su otac i majka zajedno da to garantuje zdravu psihu, moraju i oni da budu koliko toliko zdravi, a možda je nekad i razvod zdraviji za dete od eventualnog nasilja. Ali, svakako ostavlja. Atak na porodicu je atak na psihu ustvari ono što se u društvu dešava taj atak na uništavanje porodice je zapravo uništavanje budućih pojedinaca i psihičkog zdravlja celih naroda, celog čovečanstva – rekao je glumac u emisiji “Balkanskom ulicom”.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42
BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci