back to top
mojatv

OVAKO SE MASKIRAO UBICA MILANA ŠUŠE Muškarac u bež jakni i farmerkama pucao u žrtvu, pa se dao u beg! POLICIJA MU ZA PETAMA (FOTO)

Muškarca koji je u subotu likvidirao Milana Šušu (36) u Zemunu, snimile su nadzorne kamere, a na njima se vidi da je u pitanju muškarac srednje građe.

Osumnjičeni, za kojim policija traga od subote, u trenutku zločina bio je obučen u bež, dužu jaknu i farmerke. Kako se vidi na snimku zločina, do kog je došao Kurir, ubica nije imao kapu na glavi, ali je imao masku preko donjeg dela lica – usta i nosa.

– Vidi se da čovek koji puca ima tamnu, crnu kosu. S obzirom na to da mu je pola lica otkriveno, nije isključena ni mogućnost da je imao silikonsku masku. Takođe, moguće i da je namerno odabrao širu jaknu, kako bi delovao krupnije nego što inače jeste i na taj način zbunio istražitelje – kaže izvor.

Kako dalje dodaje, pištolj je najverovatnije izvukao iz džepa od jakne i kada se približio Šuši ispalio je hitac u njega.

– Pošto je Šuša pao, on ga je overio u glavu – objašnjava naš izvor i dodaje:

– Ubica je dotrčao do Šuše, čim je ovaj zatvorio kapiju. Šuša ga je video, ali nije imao vremena da odreaguje. Posle ispaljenih hitaca, on je trčeći pobegao u istom pravcu iz kog je i došao do žrtve.

Inače, Šuša je u prethodnom periodu instalirao video nadzor u svoju kuću i dvorište.

– Još dok je bio u zatvoru njegovi su instalirali video-nadzor. Bukvalno svaki ćošak dvorišta im je pokriven kamerama, a čuli smo da ih imaju i unutra – ispričale su nam ranije komšije.

Podsetimo, Milan Šuša likvidiran je ispred svoje kuće u Zemunu usred bela dana i to samo sedam dana pošto je izašao iz zatvora. Motivi zločina i dalje nisu poznati.

– Ubica je znao da je Milan na slobodi i verovatno je počeo da ga prati čim je izašao na slobodu – rekao je izvor Kurira.

Šuša je, prema rečima komšija, oduvek bio problematičan, a pravio je probleme i u zatvoru.

- Advertisement -

– Štrajkovao je glađu, slao pisam medijima, a jednom je na robiji bio i unakažen od batina – podsećaju izvori.

Bonus video:

00:16
Milan Šuša (39) ubijen je danas u sačekuši oko 10 sati u Zemunu

Kurir

Najnoviji članci