back to top
mojatv

OVO SU MAJKA I ĆERKA KOJE SU UBIJENE KOD BEOČINA: Pijani Branislav prvo presudio bivšoj ženi Dragani, a onda i tašti (FOTO)

Branislav Radić (48) iz sela Rakovac kod Beočina sinoć je, kako se sumnja, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (74).

Zločin se dogodio u porodičnom domu majke i ćerke, nakon što je došlo do svađe među bivšim supružnicima.

– Sumnja se da je pomahnitali Branislav došao na vrata kuće, da je uredno prošao pored njihovog psa koji čuva dvorište jer ga žiovtinja poznaje i nije lajao. Ubrzo je Branislav koji je, navodno, bio pod dejstvom alkohola počeo da lupa na vrata, sve se treslo… Vikao je i pretio da će ih ubiti – navodi izvor i dodaje:

– Iako su nesrećne žene pokušale da ga odvrate i da ga oteraju nisu uspele u tome, jer je on u međuvremenu razvalio ulazna vrata. U prvoj sobi je bila njegova supruga Dragana i nju je izbo nožem, a onda je njena majka iz druge sobe pokušavajući da je odbrani zadobila brojne ubode po telu.

Od zadobijenih povreda i jedna i druga su preminule na licu mesta, a osumnjičeni je mirno sedeo i čekao policiju da ga uhapsi. Policija je pronašla dva krvava tela, kao i nož kojim je počinjen zločin. Branislav Radić je odranije poznat policiji zbog kafanskih tuča, kao i nasilja u porodici.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog zločina. Osumnjičenom je doređeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu koje je potom sudu predložiti zadržavanje do 30 dana.

Bonus video:

01:42
KURIR NA MESTU STRAVIČNOG ZLOČINA NADOMAK BEOČINA! Imao zabranu prilaska bivšoj ženi i tašti pre nego što ih je ISKASAPIO

Kurir

Najnoviji članci