back to top
mojatv

PREBOGATI SRPSKI BIZNISMEN SMUVAO NAŠU INFLUENSERKU Ne zna se da l’ je lepša ili zgodnija: Ona objavila ljubavni snimak, a komentari samo pljušte

Branko Babić otkrio je da njegovi počeci, sa druge strane nisu bili nimalo laki, ali i otkrio kako je probleme uspeo da prevaziđe, a biznismen je sada po svemu sudeći smuvao poznatu srpsku influenserku Ivanu Slipčević, koja se na Instagramu potpisuje kao “Tačkasta Mara”.

Blic preporučuje

DOŽIVEO FIJASKO, PA PARKIRAO NAJNOVIJI DŽIP I LJUDI ZAGRIZLI UDICU Srpski biznismen ima promet od 40 miliona evra i stan u Monaku: Niko ne zna ništa o njegovim počecima

PROMET MU JE 40 MILIONA EVRA, IMA STAN U MONAKU Ovako živi srpski biznismen: “Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i probleme”

www.instagram.com

Naime, Ivana je na svom profilu na Instagramu objavila njihov zajednički video, na kojem su veoma prisni, a obzirom da je sada obelodanila vezu sa biznismenom, u komentarima su pljuštale čestitke.

ivana i branko

Foto: tackasta_mara / Instagram

Ivana i Branko

www.instagram.com

www.instagram.com

- Advertisement -

Lepa Ivana izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a svojim provokativnim slikama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Podsetimo, bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje.

branko babić

Foto: Youtube/BiznisPriče / Ringier

Branko Babić

Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić, poznatijom kao Ceca Šarić.

Branko je između ostalog otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

www.instagram.com

– Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako – zaključio je Babić u emisiji “Biznis Priče”.


Najnoviji članci