back to top
mojatv

RAZVODE SE MELINA I HARIS DŽINOVIĆ Ovo su svi detalji: “Pevač se iselio iz vile na Senjaku”

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Blic preporučuje

(FOTO) Ovo je kuća od 2.000.000 evra na Senjaku KOJA ĆE PRIPASTI MELINI DŽINOVIĆ Sve puca od luksuza

“SPREMAM SE DA IDEM NA PUT” Prvo oglašavanje Harisa Džinovića nakon razvoda od Meline

razvode se melina i haris

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Razvode se Melina i Haris

– Melina i Haris Džinović su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

razvode se melina i haris

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Razvode se Melina i Haris

- Advertisement -

Ljubav Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Melina Džinović je tek nakon nekoliko godina, od kako se sazalo da je u vezi sa Harisom, priznala da je u tu emotivnu priču ušla bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

razvode se melina i haris

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Razvode se Melina i Haris

Prva izjava Meline Džinović o razvodu

Iako je mesecima unazad dematovala razvod, Melina je sada kratko poručila:

– Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno – poručila je Melina kratko za “Pink”.

razvode se melina i haris

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Razvode se Melina i Haris

Prvo oglašavanje Harisa Džinovića

Sada se ovim povodom oglasio Haris Džinović koji je istakao da se sprema da ide na put.

– Ne mogu davati komentar, spremam se da idem na put. Sada ne mogu davati nikakve komentare – poručuje Haris za “Blic”.

Sve je slutilo na razvod

Melina Džinović je pre samo mesec dana postom na društvenim mrežama nagovestila da u njihovom braku nešto ne funkcioniše.

– Uvek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način – podelila je Melina Džinović podelila na društvenoj mreži Instagram.

VENČANJE ORGANIZOVALI NA JAHTI

Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris Džinović je u jednom od retkih intervjua priznao da su se “jednostavno našli”.

– Venčanje se odvilo 11. jula, na luksuznoj jahti koja je bila usidrena nadomak Dubrovnika. Inicijativa da ozvaniče vezu potekla je od Melinine kume Slavice Eklston, koja je bila supruga vlasnika “Formule 1”. Ona je iz jednog neobaveznog razgovora shvatila da Džinovići zapravo nisu zvanično u braku, tj. nisu venčani, te je, kako se tada pisalo, istog trenutka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter.

razvode se haris i melina

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Razvode se Haris i Melina

– I prema Slavici, kao i prema Filipu, gajimo emocije dublje od prijateljskih. Oni su istinski članovi naše familije i to smo napokon ozvaničili ‒ istakli su mladenci u intervjuu koji su dali neposredno posle venčanja.

Svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je tridesetak zvanica, bliski prijatelji i članovi porodice, pa je atmosfera bila intimna.

razvode se haris i melina

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Razvode se Haris i Melina

– Nismo utvrdili tačno vreme venčanja, već smo se u suton popeli na palubu da ispunimo formalnost. Nije bilo nervoze i treme, karakteristične za takve događaje. Prezime sam preuzela sa posebnom lakoćom jer ga od 2003. godine smatram svojim. Đina i Kan bili su presrećni, prisustvovali su venčanju svojih roditelja i tako iskusili nešto za šta većina dece ostane uskraćena ‒ pričala je Melina.

Na svadbi barda narodne muzike glavnu reč vodio je didžej pristigao iz Beograda za tu priliku. U početku je puštana pop muzika, bliska svima, a onda je, na zahtev prisutnih, mladoženja uzeo mikrofon.

Ovako izgleda vila na Senjaku od 2.000.000 evra koja će pripasti Melini

Haris Džinović se 2021. godine sa porodicom uselio u svoju vili na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

ovo je kuća od 2.00.000 evra

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Ovo je kuća od 2.00.000 evra

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i Haris Džinović pričao javno.

ovo je kuća od 2.00.000 evra

Foto: Milan Ilić / RAS Srbija

Ovo je kuća od 2.00.000 evra

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje. U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

VIDEO: Haris Džinović: Ne znam više šta je romantika

Haris Džinović: Ne znam više šta je romantika

Najnoviji članci