back to top
mojatv

SNIMCI SA MESTA ZLOČINA: Ovo je kuća u kojoj se dogodilo jezivo ubistvo – Dograbio nož i prerezao nevenčanoj supruzi vrat (FOTO/VIDEO)

H. T. (33) iz Surčina uhapšen je zbog sumnje da je juče ubio nevenčanu suprugu K. S. (30), potvrđeno je iz MUP Novi Sad.

снимци са места злочина: ово је кућа у којој се догодило језиво убиство - дограбио нож и пререзао невенчаној супрузи врат (фото/видео)

Foto: Lj.P.

Zločin se dogodio u mestu Bačko Gradište kod Bečeja. “Novosti” su bile na mestu zločina – ovo su kuća i dvorište u kojem se dogodio jezivi zločin. 

snimci sa mesta zločina: ovo je kuća u kojoj se dogodilo jezivo ubistvo - dograbio nož i prerezao nevenčanoj supruzi vrat (foto/video)
Foto: Lj.P.

Podsetimo, sumnja se da je sinoć H. T. u dvorištu kuće u Bačkom Gradištu nožem usmrtio tridesetogodišnju nevenčanu suprugu. T. H. je, zatim, kako se sumnja, pokušao da pobegne, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni T. H. i žrtva S. K. su iz Surčina, a u Bačkom Gradištu, gde se dogodio zločin, bili su u gostima. On je u jednom trenutku dograbio nož i prerezao nevenčanoj supruzi vrat.

BONUS VIDEO:

ŠTA DA URADITE KADA PODSTANAR PROMENI BRAVU: Advokat Ljiljana Popadić otkriva

Najnoviji članci