back to top
mojatv

U SVOJIM 60-IM IMAM VIŠE UDVARAČA NEGO IKADA: Šeron Stoun GRMI od samopouzdanja, a 1 njena rečenica sada ODZVANJA INTERNETOM FOTO

Šeron Stoun ima 65 godina i još uvek je jedna od najpoželjnijih žena na planeti. Nedavno je gostovala u jednom podkastu, a njena izjava odzvanja internetom. Ovo je stav sigurne žene, pune samopouzdanja, koja zna ko je i šta je.

Naime, Šeron je bila gošća podkasta Kelti Najt, a tom prilikom je odgovorila i na pitanje jedne obožavateljke o samopouzdanju žena koje su prešle pedesetu.

– Ja sam u svojim 60-im, ljudi misle da te u ovim godinama niko više ne gleda, a istina je da i sada imam mnogo udvarača koji bi želeli da spavaju sa mnom, možda i više nego ikada. Ali oni treba da znaju da nije u redu to kada uđeš u sobu i svaki muškarac počne da zviždi, jer treba da znaju da ti nisi laka, kao što si možda bila kada si bila mlada.

@keltieknight Replying to @ShellDeg 🤯🤯 New @The LadyGang with #sharonstone out now 💖 #theladygang #podcastclips #hottie🔥 #ladygangpodcast #wordsofwisdom #podcast #beccatobin #jacvanek ♬ original sound – Keltie

Muškarci to prepoznaju, zato mnoge žene više ne gledaju, ne zato što nisu zgodne, nego zato što nisu lake.

I neće više lako da se ućutkaju, da trpe, neće da budu “parče mesa” sa strane… Dakle, nije tačno da nisi zgodna, čak si i zgodnija, jer si opuštenija i manje zabrinuta oko toga kako izgledaš, jer znaš da izgledaš sjajno, dakle samo više nisi laka.

@keltieknight THAT SCENE. If you know, you know 😉🔥 #basicinstinctinterrogationscene #sharonstone #theladygang #basicinstinctmovie #ladygangpodcast #podcastclips #sharonstoneedit #podcast #iykyk ♬ original sound – Keltie

Ovaj video je privukao veliku pažnju, a mnogi su je pohvalili u komentarima.

“Kao šanker mogu da potvrdim njene reči, svi su još uvek u igri”, “Ove godine sam napunila 50 i imam više samopouzdanja nego kada sam imala 20 i savršeno telo. Pedesete su sjajne”, “Samopouzdanje dolazi sa godinama i to je jednostavno tako”, samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Blic žena)

- Advertisement -

Kurir

Najnoviji članci