back to top
mojatv

UNAJMIO JE ADVOKATE I NA KORAKU DA PREDA PAPIRE Brak zvezde “Igre prestola” i slavnog pevača pred PUCANJEM! Isplivali svi detalji

Kako je krenulo, biće ovo godina obeležena i razvodima poznatih ličnosti. Razvode se zvezda “Igre prestola” Sofi Tarner i Džo Džonas, koji su se venčali 2019. godine. Šta je uzrok kraha kratotrajnog braka?

Izvori su otkrili da je poznati pevač i glumac Džo Džonas već kontaktirao najmanje dva advokata u Los Anđelesu i da je na korak od toga da preda papire za razvod. Par se bori sa ozbiljnim problemima u vezi najmanje šest meseci.

Prema rečima insajdera, Džonas se poslednja tri meseca brinuo o njihovo dvoje dece sve vreme čak i dok je njegov bend bio na turneji. Za TMZ je rečeno da su deca sada sa njim, kao i da njegova grupa ima nastupe u Americi.

Kada su se Sofi Tarner i Džo Džonas ranije pojavljivali u javnosti, nije bilo znakova problema u njihovoj vezi. Međutim, on je poslednjih nedelja viđen bez burme. Prodali su nedavno vilu u Majamiju, koju su kupili pre samo godinu dana.

Sofi Tarner i Džo Džonas u vezi su od 2016. godine, verili su se godinu dana kasnije, a venčali 2019. Prvo dete dobili su 2020. a 2022. postali su roditelji drugi put, piše TMZ.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:44
PORODICI KRUŠEVAC GETO PRETI RAZVOD!? Da li sin treba da studira ili da radi? SAZNAJTE U EMISIJI PUSTI BRIGU I LUDO SE ZABAVITE

Kurir

Najnoviji članci