back to top
mojatv

UPRAVO NA BLIC TV Dea Đurđević otkrila zastrašujuće činjenice iz života: “Pupčana vrpca mi je bila obmotana oko vrata, majka me je nosila 10 meseci”

Dea je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života, a priča o majci je naročito emotivna.

Blic preporučuje

“TO VIŠE NIJE TVOJA KUĆA, DOĐI KOD MAME” Dea Đurđević otkrila istinu o ljubavi sa Mladenom Mijatovićem, a majčin savet nikada neće zaboraviti

DEA ĐURĐEVIĆ SMRŠALA VIŠE OD 30 KG Voditeljka se pridržavala specijalnog jelovnika, izbacila samo JEDNU STVAR, a ovo je njen trik savet

dea đurđević

Foto: Blic TV / screenshot

Dea Đurđević

– Moja majka je bila prava Georgina, nosila me deset meseci. Pupčana vrpca mi je bila obmotana oko vrata. Doktor je rekao kada sam se rodila da sam pravi borac i da ću uvek biti borac. Smrt me neuspešno juri, ali evo sada je već dva nula za mene – rekla je Dea za Blic dan koji se upravo sada emituje na kanalu Blic televizije, pa se osvrnula na svoje početke u karijeri:

dea đurđević

Foto: Blic TV / screenshot

Dea Đurđević

- Advertisement -

– Prvo uključenje je bilo tako da nisam imala sjajne snimatelje ne bih znala šta da radim. Toliko sam bila zbunjena da su u jednom trenutku mislili da se zaledio kadar, jer sam ja bila nepomična. I danas imam neku tremu i leptirice u stomaku.

gde gledati blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Gde gledati Blic TV

– Sada se budim u pola četiri, pijem zeleni čaj. Ako me baba gleda, nemoj sada gledati, tuširam se ujutru i izlazim napolje. Ona je veliki protivnik toga da se kupam i izađem napolje – rekla je Dea za Blic dan.

Najnoviji članci