back to top
mojatv

“VOLEO JE SVOJU PORODICU, RADIO U DRŽAVNOM PREDUZEĆU” Progovorile komšije ubijenog Igora iz Smedereva – JEDNA STVAR IM JE ČUDNA

U mestu Lugavčina kod Smedereva vlada muk otkako je ubijen meštanin Igor I. (37), koga je, kako se sumnja, ubio Zoran J. (41) posle slavlja u svojoj porodičnoj kući u Smederevu.

Kako smo saznali od komšija Igorove porodice, ubijeni muškarac je iza sebe ostavio maloletnog sina. U kući u kojoj je Igor živeo sa roditeljima zatekli smo oca koji nam je drhtavim glasom izgovorio samo da porodica još ništa ne zna.

– Sve mi je ovo jako teško sada, samo da prođe sve, da saznamo šta se desilo – rekao nam je Miroljub I. i dodao da nema snage da razgovara, ali da će izneti istinu kad sahrani sina.

Porodica je iz kuće otišla da preuzme Igorovo telo, a kako saznajemo od komšija nikada ranije Igor nije imao problema ni sa kim iz sela.

– Ne znamo kako se poznaje sa tim čovekom i da li su se možda te večeri upoznali. Igor je radio u državnom preduzeću, ima sina kog izdržava i pomaže roditeljima, ne možemo nikako da ih povežemo – kaže nam jedan komšija i dodaje:

– Žena mu je otišla, ali nije tu bilo mnogo drame, prosto su se rastali. On je ostao sa svojom porodicom, majka mu je divna žena, vaspitačica, svima nam je decu ovde podigla.

Prema njegovim rečima Igor je bio mnogo vezan i za dedu, kao i za sestru.

– Voleo je mnogo svoju porodicu, kad smo čuli da je ubijen mislili smo da je neko izmislio, nismo verovali… Ali onda je izašlo u novinama.

Selom se, kako su nam ispričali, pronela priča da bi motiv ubistva mogao biti eventualni dug.

– Igor je što se toga tiče obezbeđen i on se ne bi ni od koga pozajmio a da to nisu njegovi najbliži, niti bi dao nekog veću svotu novca. Poznavali smo ga dobro, pravedan je i čist, jedina stvar koja nam nije jasna je zašto je pošao za tim čovekom u kuću – kažu prijatelji i dodaju:

– Slavlje je slavlje, to stoji, ali čudno nam je da je pošao za njim, ali to možda nikada nećemo saznati, ostali smo bez kvalitetnog čoveka – kažu oni i dodaju:

- Advertisement -

– Sad samo želimo da pomognemo porodici, sestra mu isto ima malo dete i čeka još jedno, potrebna im je sva podrška koju mogu da dobiju.

Bonus video:

00:48
CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

Kurir

Najnoviji članci