back to top
mojatv

ANĐELA ĐURIČIĆ STIŽE U “ELITU” Nakon otkaza na televiziji ulazi u rijaliti – EVO I KADA

Kako prenose domaći mediji, Anđela planira da uđe u “Elitu”, gde će se priključiti takmičarima sedme sezone rijalitija.

Blic preporučuje

Ana Ćurčić se OGLASILA POVODOM OTKAZA Anđele Đuričić na televiziji, evo šta zna o celoj situaciji: “SVAKO BIRA SVOJ PUT”

“JA SAM SA TOM TELEVIZIJOM ZAVRŠILA” Nakon priča da je dobila OTKAZ, oglasila se Anđela Đuričić i prekinula ćutnju – evo da li MENJA RADNO MESTO

anđela đuričić sa obezbeđenjem

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Anđela Đuričić sa obezbeđenjem

– Anđela se vraća u rijaliti. Iako je rekla da više neće učestvovati u ovom programu, kao i da ne prelazi na drugu televiziju, brzo je donela odluku o “Eliti” – otkriva izvor, pa dodaje:

– Treba da ima sastanak sa produkcijom, sa kojom mora da izgladi odnose, pa ako sve bude dogovoreno, u februaru će se naći pred kamerama koje su je proslavile – otkriva naš izvor.

.

Foto: Aleksandar Dojkić, Shutterstock / Ringier

- Advertisement -

.

Podsetimo, Anđela Đuričić po zanimanju je frizerka iz Crne Gore, a nakon napuštanja “Zadruge” oprobala se u ulozi voditeljke.

Anđela je u rijalitiju “Zadruga 6” otpočela je vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je u tom trenutku bio zauzet muškarac. Anđela je iz “Zadruge” diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Maju Marinković. Njena veza sa Zvezdanom u spoljašnjem svetu bila je kratkog daha, a u svojim javnim obraćanjima trudila se da govori o svojoj novoj karijeri. Ipak, izgleda da je i ovoj njenoj “avanturi” došao kraj.

Blic televiziju od sada ćete moći da gledate na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Blic TV

(Republika)

Najnoviji članci