back to top
mojatv

“BOLJE JE DA SVAKO IDE SVOJIM PUTEM” Borka Mihajlović progovorila o duetu sa Aleksandrom Prijović: “Sve je to pod jednim upitnikom”

Aleksandrina majka Borka joj svaki put pruža podršku, a sada je ona priznala da li planira da sa ćerkom snimi duetsku pesmu.

Blic preporučuje

“MENE VOLI VIŠE OD BAKE” Prvo oglašavanje deke Aleksandre Prijović, otkrio šta kaže unuki kad siđe sa bine

PRIJI USRED KONCERTA NA BINU STIGAO POKLON OD MUŽA! Aleksandra u Hrvatskoj zablistala u uskom kombinezonu, a zbog Filipovog iznenađenja NIJE SKIDALA OSMEH (FOTO)

borka mihajlović

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Borka Mihajlović

– Ja bih volela, ali eto, još je sve to pod jednim velikim upitnikom. Opet mislim da ne pevamo isti žanr muzike, tako da je bolje da svako ide svojim putem – počela je ona, pa dodala:

– Nikad se ne zna, u stvari. Daj Bože da to bude, možda se i pokaže odlično.

Borka nije krila sreću zbog uspeha svoje ćerke.

aleksandra prijović

- Advertisement -

Foto: aleksandra.prijovic.fan, Instagram / screenshot

Aleksandra Prijović

– Ponosna sam, preponosna, najsrećnija sam majka na svetu. I zbog nje i zbog mog unuka kojeg volim trenutno najviše na svetu – kaže Borka.

Borka ističe da su njihove komšije presrećne i ponosne na Alesandru.

– Komšije su presrećne, ponosne, ima i novih komšija koji su se doselili pre godinu, dve dana, ali ponašaju se kao da je oduvek znaju. Ponosni su i srećni. Pre dva dana su došli su i oni da je pozdrave i čestitaju. Došli su na koncert. Bila nam je puna kuća – kaže ona i ne krije suze radosnice.

– Suza konstantno ima. Suzdržavam se koliko god mogu da ne bude da stalno da plačem, ali to su suze radosnice, pa ljudi će razumeti – kaže Borka.

(Telegraf)

VIDEO:Aleksandra Prijović o Severini i njenom sinu

Aleksandra Prijović o Severini i njenom sinu

Najnoviji članci