back to top
mojatv

“DEDA, ZA RAZLIKU OD TEBE, JA NIKOGA NISAM POVREDIO” Đorđe David prozivao Rastu zbog hapšenja, reper mu sada uzvratio: “Sve se vraća”

Naime, reper Stefan Đurić Rasta 2020. godine završio je u zatvoru kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađen skank.

Blic preporučuje

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO IZ MAKEDONIJE Evo zbog čega se Đorđe David još ne vraća u Srbiju nakon SABRAĆAJNE NESREĆE

“NIJE DOBRO, PIJE LEKOVE ZA SMIRENJE” Đorđe David u agoniji nakon teške saobraćajke: “Ne znamo kako će da prevaziđe”

stefan đurić rasta

Foto: Blic TV / Ringier

Stefan Đurić Rasta

Đorđe David je svojevremeno komentarisao njegov boravak u zatvoru, a Rasta je sada brutalno komentarisao situaciju u kojoj se roker našao.

– Deda, ja tebi želim samo pravdu. Za razliku od tebe, ja nikoga nikada nisam povredio, deda. Ali zapamti, uvek se sve vraća – napisao je Rasta.

– Najdublje saosećanje sa porodicom – dodao je on.

đorđe david

- Advertisement -

Foto: instagram/djordje_david / Instagram

Đorđe David

Podsetimo, Đorđe David se oglasio na Instagram profilu i otkrio kroz kakvu agoniju prolazi:

– Imajte bar malo empatije prema situaciji u kojoj se nalazim… Naime, ja nisam dobio dokumenta, nisam napustio Makedoniju… Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu, u Kumanovu… Meni ovde prave problem, izaziva mržnju kod ovih ljudi, pravite mi pakao od života – rekao je Đorđe David.

Inače, Đorđe David na društvenim mrežama je tada, kako je prenosio “Alo”, napisao: “Šta znači “Pravda za Rastu”? Šta?! Pravda za narkomane i dilere?!”.

Blic televiziju od sada ćete moći da gledate na MTS Iris TV na KANALU 117, a na platformama Supernova i m:SAT na broju 17.

blic tv

Foto: Blic TV / Ringier

Blic TV

Najnoviji članci